TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
O pasăre în zbor 978-606-8460-32-1
Vezi
galerie

O pasăre în zbor

de Osho

Id: #226369

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Discursuri despre zen
 

Descriere produs

O pasăre în zbor. Discursuri despre zen aparținând lui Osho este despre căutarea launtrică și transformarea personală, oferind înțelegere asupra celor mai profunde întrebări pe care le putem avea despre viață pornind de la 11 istorioare povestite de diferiți maeștrii zen. În finalul fiecărui comentariu, Osho răspunde întrebărilor formulate de oamenii din audiență, oferind îndrumări în probleme legate de iubire, înțelegere și „căutare”.



În O pasăre în zbor. Discursuri despre zen, mesajele lui Osho trec dincolo de mintea rațională și se adresează direct inimii. Osho scoate în evidență modul în care viața cuiva poate fi transformată în bine atunci când meditația devine parte integrantă din viața lui cotidiană. Corpul și sufletul sunt abordate ca fiind cele două aspecte deosebit de importante ale ființei umane. Corpurile noastre pot fi folosite pentru a ajunge până la stele dar pentru asta mai întâi trebuie să aibă rădăcinile bine înfipte în pământ. Prin această carte autorul evidențiază faptul că este important să îți prețuiești rădăcinile bucurându-te de plăcerile simple ale vieții dar trebuie să îți hrănești și aripile care îți permit să experimentezi conexiunea cu ceea ce este universal, tanscendent, etern.



Povestirile zen istorisite de Osho în O pasăre în zbor. Discursuri despre zen ilustrează lumea misterioasă și totuși atât de simplă a Zen-ului, unde orice situație poate fi folosită de o ființă umană pentru a deveni mai trează, mai conștientă, mai vie. 11 povestiri zen clasice oferă puncte de plecare pentru a demonstra relevanța pe care o are străvechia cale spirituală Zen în ceea ce privește fiecare aspect al vieții noastre de cetățeni ai secolului 21.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Osho

Editor: Florin Zamfir

Traducător: Larisa Andrei

Data apariției: februarie 2015

Titlu original: A bird on the wing

ISBN: 978-606-8460-32-1

Copertă: Paperback

Număr pagini: 355

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Mix

Teme: suflet

 Osho
Osho
Autor

Osho s-a născut în Kuchawada, India, la 11 decembrie 1931. Tatăl său a fost negu...

vezi autor
Florin Zamfir
Florin Zamfir
Editor

Dragostea pentru cărți este o prezență constantă în viața autorului. Încă din co...

vezi autor