TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Absurdităţi la minut 978-973-8471-25-2
Vezi
galerie

Absurdităţi la minut

de Anthony de Mello

Titlu apărut în colecția Lumea din noi la Mix

Id: #226434

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Absurdități la minut a lui Anthony de Mello este o continuare a lucrării Înțelepciune la minut. Este scrisă în același spirit și are același personaj principal „MAESTRUL”.

 

Absurdități la minut scrisă de Anthony de Mello cuprinde scurte anecdote pline de înțelepciune, scrise într-un limbaj criptic ce vi se va părea de multe ori ironic sau chiar absurd. Pe măsură ce veți citi fiecare anecdotă, vă veți da seama de fiecare învățătură ce se ascunde în spatele limbajului Maestrului. Veți observa cum v-ați transformat fără a depune nici cel mai mic efort - prin simpla trezire la realitatea de dincolo de cuvinte.


Orice anecdotă veți alege dintre cele care urmează, citirea ei nu va dura mai mult de un minut. Limbajul Maestrului vi se va părea de multe ori ironic, exasperant, chiar absurd, câteodată. Aceasta, vai!, nu este o carte ușoară. Ea nu a fost scrisă pentru a instrui, ci pentru a Trezi.


Dacă veți trăi fericirea de a fi astfel Trezit, veți înțelege pe loc de ce adevăratul limbaj al Realității este cel care nu poate fi rostit, la fel cum adevărata acțiune este cea care nu este făcută, iar adevărata transformare este cea care nu presupune eforturi.


Predicatorul era aclamat la scenă deschisă pentru predica pe care a ținut-o. El le-a mărturisit însă prietenilor că predicile sale nu aveau niciodată același efect asupra oamenilor ca și cuvintele simple ale Maestrului.


După ce a petrecut o săptămână alături de acesta, el și-a dat seama de ce.


- Când vorbește, le-a povestit el prietenilor, cuvintele lui exprimă tăcerea. Din păcate, cuvintele mele nu exprimă altceva decât gândurile.


Anthony de Mello

extinde
 

Detalii produs

Autor: Anthony de Mello

Traducător: Cristian Hanu

Data apariției: martie 2005

Titlu original: One Minute of Nonsense

ISBN: 978-973-8471-25-2

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 207

Limbă: Română

Dimensiuni: 11,5x16 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Mix

Teme: curaj, încredere

Anthony de Mello
Anthony de Mello
Autor

Anthony de Mello s-a născut la 4 Septembrie 1931 în Santa Cruz - o suburbie din...

vezi autor