TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Concurs editura lunii octombrie - Curtea Veche
Concurs editura lunii octombrie - Curtea Veche
Concurs editura lunii octombrie - Curtea Veche

Dragii noștri cartepedieni,

Vă invităm la un nou concurs pe pagina noastră de Facebook! Participă și ai șansa să câștigi cele 5 cărți din imagine de la Curtea Veche, editura lunii octombrie. Multă baftă!

Regulament concurs:

 

ORGANIZATORUL ŞI REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSULUI

Concursul „Titluri de la Curtea Veche – Editura lunii la Cartepedia” (denumită în cele ce urmează „CONCURS”) este organizată de S.C. One Distribution Company, cu sediul în București, sector 6, Splaiul Independenței nr. 315-317-319, OB LD 18, Nr. Reg.Com: J4012838/2008, CUI RO 24235942, atribut fiscal RO, având contul RO87BRDE441SV21172034410, deschis la BRD, agenția Carol, înregistrată la Registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal având numărul 18614/10.02.2011, reprezentată legal prin Bâtea Iuliana, Administrator (denumită în prezenta „Organizatorul”), prin pagina oficială Facebook a librăriei online www.cartepedia.ro.

Participanţii la Campanie sunt obligaţi să respecte toţi termenii şi condițiile Regulamentului Oficial, potrivit celor menţionate mai jos (denumit în continuare “Regulament Oficial”).

Regulamentul Oficial este întocmit şi va fi făcut public conform legislaţiei aplicabile din România, pe site-ul www.cartepedia.ro, fiind disponibil în mod gratuit oricărei persoane interesate, precum și prin solicitare scrisă.

Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica prezentul Regulament Oficial, prin întocmirea unui act adițional, urmând ca astfel de modificări să fie facute publice, cu cel puțin 24 de ore înaintea intrării acestora în vigoare, pe www.cartepedia.ro.

 

ARIA GEOGRAFICĂ ȘI DURATA DE DESFĂŞURARE A CAMPANIEI

Concursul este organizat online (Facebook) şi se desfăşoară pe teritoriul României, în perioada 24.10.2017 – 30.10.2017. Organizatorul își rezervă dreptul de a prelungi sau a scurta perioada Campaniei pe parcursul derulării acesteia, dar nu înainte de a anunța acest lucru public conform prevederilor prezentului Regulament.

CONDIŢII DE PARTICIPARE LA CAMPANIE

La această Campanie pot participa, pe toată perioada de desfăşurare a acesteia, toți cetăţenii români (în calitate de persoană fizică) cu domiciliul / reședința în România (denumiți în continuare și „Participanți”) cu vârsta peste 18 ani și care fac dovada celor de mai sus și pe perioada de revendicare a premiului câștigat.

MECANISMUL CAMPANIEI

Pentru a participa la concurs, utilizatorul trebuie să folosească un cont de Facebook real.

Etapa 1:

-          Perioada de înscriere în concurs: 24.10.2017 – 30.10.2017;

-          Înscrierea în concurs se face dând like la pagina oficială Facebook Cartepedia.ro, răspunzând la întrebarea: „Cartea pe care aș recomanda-o oricând este_________________.” și dând tag unui prieten pentru a se înscrie în concurs.

 

Etapa 2:

-          Pe data de 30.10.2017 ora 00:00 se opreşte înscrierea participanţilor. Condiţia pentru intrarea în extragerea la sorţi este aceea de a da like şi a răspunde la întrebarea adresată.

-          Extragerea câștigătorului se face, prin aplicația random.org, în data de 01.11.2017.

Câștigătorul va fi anunțat pe pagina oficială de Facebook Cartepedia în data de 01.11.2017. 


DESCRIEREA PREMIILOR ACORDATE ÎN CAMPANIE

În cadrul acestei Campanii, S.C. One Distribution Company va oferi următorul premiul: cinci cărţi de la editura Curtea Veche Publishing.

Câştigătorul va primi doar premiul expres prevăzut în prezentul Regulament Oficial și nu se pot cere modificarea naturii, modelului, cantităţii, condiţiilor şi modului de acordare a premiilor şi nici nu se va acorda contravaloarea premiului în bani.

În situaţia în care câştigătorul refuză să accepte premiul câştigat sau nu poate beneficia de acesta din motive independente de Organizator, respectivul premiu nu va fi înlocuit cu un alt premiu sau beneficiu şi nici nu se va acorda contravaloarea premiului în bani.

 

METODOLOGIA DE ACORDARE, VALIDARE A CÂȘTIGĂTORULUI ȘI LIVRAREA PREMIULUI

Metodologia de acordare a premiului:

După finalul Campaniei, câștigătorul va fi hotărât prin tragere la sorți prin aplicația random.org

Valoarea premiului acordat este de 158 lei.

În cazul în care câștigătorul nu va putea fi contactat prin rețelele sociale sau alte date de contact furnizate în prealalabil,  în maximum 2 zile de la data anunțării câștigătorului, acesta va fi invalidat și va fi ales un nou câștigător.

În situaţia în care la momentul validării, câştigătorul declară că nu acceptă premiul sau nu poate fi contactat conform celor menţionate mai sus, acesta va fi decăzut din drepturi.

Numele câștigătorului va fi afișat pe pagina Facebook după o nouă extragere.