TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
10 vouchere pentru Book Friday
10 vouchere pentru Book Friday
10 vouchere pentru Book Friday

Știm că de Black Friday vrei să îți iei mai multe cărți decât îți permite biblioteca, așa că venim să te ajutăm să devorezi cât mai multe cărți printr-un CONCURS pe pagina noastră de Facebook. Poți câștiga unul din cele 10 vouchere de 30 lei pe care le oferim!

Dă like&share acestei postări și un tag celui mai bibliofil prieten de-al tău, ca să se bucure și el. Concursul durează până pe 15 noiembrie 2017, ora 23:59, iar câștigătorii vor fi aleși prin tragere la sorți, urmând să îi anunțăm pe pagina noastră de Facebook în 16 noiembrie 2017.

 

ORGANIZATORUL ŞI REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSULUI

Concursul „10 vouchere pentru Book Friday” (denumit în cele ce urmează „CONCURS”) este organizat de S.C. One Distribution Company, cu sediul în București, sector 6, Splaiul Independenței nr. 315-317-319, OB LD 18, Nr. Reg.Com: J4012838/2008, CUI RO 24235942, atribut fiscal RO, având contul RO87BRDE441SV21172034410, deschis la BRD, agenția Carol, înregistrată la Registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal având numărul 18614/10.02.2011, reprezentată legal prin Bâtea Iuliana, Administrator (denumită în prezenta „Organizatorul”), prin pagina oficială Facebook a librăriei online www.cartepedia.ro.

Participanţii la Campanie sunt obligaţi să respecte toţi termenii şi condițiile Regulamentului Oficial, potrivit celor menţionate mai jos (denumit în continuare “Regulament Oficial”).

Regulamentul Oficial este întocmit şi va fi făcut public conform legislaţiei aplicabile din România, pe site-ul www.cartepedia.ro, fiind disponibil în mod gratuit oricărei persoane interesate, precum și prin solicitare scrisă.

Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica prezentul Regulament Oficial, prin întocmirea unui act adițional, urmând ca astfel de modificări să fie facute publice, cu cel puțin 24 de ore înaintea intrării acestora în vigoare, pe www.cartepedia.ro.

 

ARIA GEOGRAFICĂ ȘI DURATA DE DESFĂŞURARE A CAMPANIEI

Concursul este organizat online (Facebook) şi se desfăşoară pe teritoriul României, în perioada 10-15 noiembrie 2017. Organizatorul își rezervă dreptul de a prelungi sau a scurta perioada Campaniei pe parcursul derulării acesteia, dar nu înainte de a anunța acest lucru public conform prevederilor prezentului Regulament.

CONDIŢII DE PARTICIPARE LA CAMPANIE

La această Campanie pot participa, pe toată perioada de desfăşurare a acesteia, toți cetăţenii români (în calitate de persoană fizică) cu domiciliul / reședința în România (denumiți în continuare și „Participanți”) cu vârsta peste 18 ani și care fac dovada celor de mai sus și pe perioada de revendicare a premiului câștigat.

MECANISMUL CAMPANIEI

Pentru a participa la concurs, utilizatorul trebuie să folosească un cont de Facebook real.

Etapa 1:

-          Perioada de înscriere în concurs: 10.11.2017 - 15.11.2017;

-          Înscrierea în concurs se face dând like&share postării care anunță concursul și dând tag unui prieten.

 

Etapa 2:

-          Pe data de 16.11.2017, ora 00:00 se opreşte înscrierea participanţilor. Condiţia pentru intrarea în extragerea la sorţi este aceea de a da like&share și de a da tag unui prieten.

-          Extragerea câștigătorilor se face prin random.org, în data de 16.11.2017.

-          Câștigătorii vor fi anunțați pe pagina oficială de Facebook Cartepedia în data de 16.11.2017. 

 

DESCRIEREA PREMIILOR ACORDATE ÎN CAMPANIE

În cadrul acestei Campanii, S.C. One Distribution Company va oferi următorul premiul: 10 vouchere de 30 de lei pentru 10 câștigători.

Câştigătorii vor primi doar premiul expres prevăzut în prezentul Regulament Oficial și nu se pot cere modificarea naturii, modelului, cantităţii, condiţiilor şi modului de acordare a premiilor şi nici nu se va acorda contravaloarea premiului în bani.

În situaţia în care câştigătorii refuză să accepte premiul câştigat sau nu poate beneficia de acesta din motive independente de Organizator, respectivul premiu nu va fi înlocuit cu un alt premiu sau beneficiu şi nici nu se va acorda contravaloarea premiului în bani.

 

METODOLOGIA DE ACORDARE, VALIDARE A CÂȘTIGĂTORULUI ȘI LIVRAREA PREMIULUI

Metodologia de acordare a premiului:

După finalul Campaniei, câștigătorii vor fi hotărâți prin tragere la sorți prin random.org.

Valoarea premiilor acordate este de 300 de lei.

Acest voucher NU poate fi cumulat cu alte vouchere (de exemplu, voucherele „Poftă de lectură”), însă se aplică reducerilor din site.

În cazul în care câștigătorii nu vor putea fi contactați pe rețelele sociale sau alte date de contact furnizate în prealalabil,  în maximum 12 ore de la data anunțării câștigătorilor, acesta va fi invalidat și va fi ales un nou câștigător.

În situaţia în care la momentul validării, câştigătorii declară că nu acceptă premiul sau nu pot fi contactați conform celor menţionate mai sus, acesta va fi decăzut din drepturi.

Numele câștigătorilor vor fi afișate pe pagina Facebook după o nouă extragere. 

 

Multă baftă vă dorim!