TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Cum iau naștere emoțiile. Viața secretă a creierului AS-LFB-CINEVS-18-N-001
Cum iau naștere emoțiile. Viața secretă a creierului
Vezi
galerie

Cum iau naștere emoțiile. Viața secretă a creierului

de Lisa Feldman Barrett

Id: #253089

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

În prezent, știința emoțiilor cunoaște o transformare revoluționară, asemănătoare cu aceea produsă de descoperirea relativității în fizică și a selecției naturale în biologie – iar această schimbare de paradigmă are implicații uriașe pentru noi toți.

În primele rânduri ale acestei revoluții se află psihologul și neurocercetătorul Lisa Barrett, a cărei teorie despre emoții permite o înțelegere mai profundă a minții și creierului, propunând și o perspectivă nouă asupra naturii umane. Cercetările sale infirmă ideea potrivit căreia emoțiile ar fi localizate în părți distincte ale creierului și ar avea un caracter universal. Ea demonstrează că emoțiile sunt construcții de moment, realizate de sisteme fundamentale care interacționează la nivelul întregului creier și sunt susținute de experiențele de învățare de pe parcursul întregii vieți. Această nouă teorie implică faptul că noi jucăm un rol mult mai important în viața noastră emoțională decât am fi crezut. Repercusiunile sale zguduie deja din temelii nu doar psihologia, ci și medicina, sistemul juridic, educația copiilor, meditația și chiar sistemele de securitate din aeroporturi.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Lisa Feldman Barrett

Data apariției: martie 2018

ISBN: 978-606-977-013-9

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 482

Limbă: Română

Dimensiuni: 16x24 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: ASCR

Teme: emoții

 

Din blogul Cartepedia

Dragoș-Andrei Preutescu Dragoș-Andrei Preutescu

,,Emoția și conceptul de emoție devin o parte importantă în cercetările științifice. Însă dezvoltarea acestei părți a lumii academice nu poate avea rezultate importante, dacă nu este studiată și activit......“

citește mai mult
Lisa Feldman Barrett
Lisa Feldman Barrett
Autor

LISA FELDMAN BARRETT, Ph. D., este profesor emerit de psihologie la Universitate...

vezi autor