TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Machu Picchu 9786066396066
Machu Picchu
Vezi
galerie

Machu Picchu

de Jorge Luis Delgado

Id: #434532

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Pătrunde cu smerenie și seninătate în Machu Picchu ghidat de maestrul șaman Jorge Luis Delgado. El te inițiază în însăși esența culturii incașe a Luminii, spre revelația faptului că devotamentul față de Sacru face parte din inima și sufletul nostru, asemenea vechilor locuitori ai Orașului Luminii.

În Machu Picchu, această moștenire este o expresie vie a iluminării – este darul trezirii, al extinderii soarelui nostru interior pentru a aduce lumină și iubire în viața noastră și pentru a vedea numeroasele daruri care pot fi găsite atunci când stăm în Lumină.

Spiritualitatea incașă împărtășită în cartea Machu Picchu ne aduce o alternativă atât de necesară pentru vremurile de azi: încrederea în Iubire, Slujire și Înțelepciune. În Machu Picchu, ceea ce credem ca fiind „mistic“ este de fapt o relație substanțială și de durată între spirit și „lumea materială“, o relație între arhitectură și natură care dezvăluie o inteligență radiantă și o Prezență iubitoare care ne revitalizează și hrănește sufletul. Avându-l pe Jorge drept ghid, intrăm în tărâmul Luminii care este Machu Picchu și descoperim simboluri multidimensionale care ne leagă de un câmp viu de resurse: practici, rituri și ceremonii ce sprijină curățarea energiilor noastre „grele” și ne revitalizează strălucirea personală.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Jorge Luis Delgado

Data apariției: februarie 2024

ISBN: 9786066396066

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 176

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: For You

Teme: emoții, suflet