TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Marea renaștere
Marea renaștere
Vezi
galerie

Marea renaștere

de Călin Georgescu

Id: #427685

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Adevăr * Libertate * Suveranitate. Ieșirea din Matrix
 

Descriere produs

„Ca răspuns la sistemul creat cu dinadinsul strâmb, în care starea omului nu înseamnă complexitate, ci complicație, în care bunăstarea materială este scop în sine, noi răspundem cu sistemul bazat pe simplitate [...] El, cetățeanul, trebuie să fie propriul lui stăpân, să fie proprietar și producător și să lucreze împreună cu ceilalți într-o rețea indestructibilă în care să primeze cinstea, responsabilitatea, interesul și respectul reciproc. Trebuie să coborâm de la mare la mic, de la global la național, de la național la local, de la marea corporație la rețeaua întrețesută de mici proprietari-producători care vor aduce bunăstarea în această țară. Avem ca model distributismul, economia de proximitate care funcționează în rețea. Fiecare se sprijină pe fiecare, dar fiecare este independent. Este creștinism aplicat în economia reală.”
Călin Georgescu



Alte titluri pentru CălinGeorgescu (autor):
Cumpăna României (2022) ,
extinde
 

Detalii produs

Autor: Călin Georgescu

Data apariției: noiembrie 2022

ISBN: 978-630-6506-17-0

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 256

Limbă: Română

Dimensiuni: 14,5x20,5 cm - A5

Hârtie: 80g/m

Editura: Prestige

Teme: adevăr

 

Loc în topurile Cartepedia

 

Opinii editoriale


„Când l-am întâlnit pentru prima dată pe Călin Georgescu [...] am fost surprins de înțelegerea sa profundă a crimelor împotriva umanității comise de cealaltă parte (,,Domnul Global", cum îi numește Catherine Austin Fitts). [...] Aceasta este, desigur, singura cale: vom putea lua decizia corectă numai dacă avem imaginea de ansamblu, dacă înțelegem întreaga monstruozitate a megalomaniei psihopate a celeilalte părți.
În cartea sa Marea Renaștere, Ieșirea din Matrix, Călin Georgescu nu se oprește însă aici, pentru că, în mod evident, nu este suficient să-i oferi cititorului imaginea completă despre ceea ce trebuie să combatem. La fel de important este să îi arăți cititorului o cale de ieșire. [...] soluția lui Călin Georgescu este singura cale de ieșire: trebuie să înțelegem în primul rând că fiecare dintre noi are propria-i suveranitate, că noi suntem poporul și că suntem oameni liberi. Nu avem nevoie de nimeni care să ne spună ce să facem și ce să nu facem. Ceea ce putem face și vom face (și se întâmplă deja, peste tot) este să ne înființăm propriile noastre comunități autosuficiente, complet deconectate de sistemul lor, de castelul lor de cărți de joc, întemeiat doar pe minciuni.”

Dr. Reiner Fuellmich