TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
O porție zilnică de înțelepciune
O porție zilnică de înțelepciune
Vezi
galerie

O porție zilnică de înțelepciune

de Alan H. Cohen

Id: #374509

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Consideră că această carte este o mână de care te ţii, ca sa te ajuţi să urci pe muntele destinului. În doar câteva minute, în care te retragi din activitatea zilnică, în fiecare zi poţi să iei oporţie de înţelepciune, de înnoire spirituală. Poate că ţi-ar plăcea să savurezi fiecare mesaj, dimineaţa, pentru a-ţi începe ziua cu o notă pozitivă – sau, seara, să treci în revistă, ziua care a trecut, privind-o în lumina unor anumite principii. 

Mesajul fiecărei zile conţine o temă, un citat plin de înţelepciune, o parabolă sau o anecdotă din viaţa reală, o rugăciune şi o afirmaţie. După ce citeşti mesajul zilei, închide ochii pentru câteva clipe şi scufundă-te în rugăciune sau afirmaţie. Ia aceste idei puternice în subconştient şi permite-i adevărului să risipească întunericul. Fiinţa divină din tine se va extinde în mod miraculos, pe măsură ce îţi hrăneşti spiritul. Nu există limită la care poate să ajungă vindecarea, inspiraţia şi schimbările pozitive, dacă aplici principiile conţinute în această carte. Urmează-ţi înalta chemare a inimii şi viaţa ta va fi o dovadă a măreţei fiinţe care eşti.

Perspectiva spirituală unică, a lui Alan Cohen, vă va oferi un moment de contemplare pură pentru fiecare nouă zi – fie că sunteţi în căutarea unui moment de pace, înainte de a o începe, fie a unul de inspiraţie, pentru a vă reîncărca forţele la finele ei. Vă va lua doar câteva minute să citiţi meditaţia zilnică, însă înţelepciunea sa va rezona cu voi, de-a lungul întregii zile.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Alan H. Cohen

Data apariției: august 2013

ISBN: 9786066390170

Copertă: Paperback

Număr pagini: 494

Limbă: Română

Dimensiuni: 14x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: For You

Alan H. Cohen
Alan H. Cohen
Autor

Alan H. Cohen este autorul a 24 de cărți motivaționale de succes, printre care T...

vezi autor