TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Sociologie

Anthony Giddens
Editia revizuita integral si actualizata a Sociologiei lui Anthony Giddens, aflata acum la a V-a editie, constituie o excelenta introducere intr-un...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-571-733-9
Dimensiuni: 19x24,5 cm
Tip copertă: Paperback

MAI MULTE DESPRE CARTE

Editia revizuita integral si actualizata a Sociologiei lui Anthony Giddens, aflata acum la a V-a editie, constituie o excelenta introducere intr-un vast domeniu de cercetare. Scris de unul dintre sociologii de frunte, acest manual atotcuprinzator permite un acces clar, logic, comprehensibil, dar nu simplist, intr-o disciplina de mare rezonanta in lumea contemporana.

Acoperind toate temele clasice ale sociologiei, aceasta noua editie cuprinde un mare numar de subiecte noi, care le permit studentilor sa fie la curent cu cele mai recente dezbateri din cadrul disciplinei. Prezentand ultimele teorii si ipoteze, autorul furnizeaza exemple concludente luate din realitatea cotidiana, accesibila tuturor.

Lucrarea cuprinde: abordari accesibile ale unor teme noi, precum inegalitatea globala, dizabilitatea, imbatranirea, riscurile, societatea informatica, terorismul, ca si informatiile actualizate despre temele clasice ale sociologiei; numeroase exemplificari in fiecare capitol, cuprinzand rezumate, intrebari  suplimentare, sugestii de lecturi, menite sa fundamenteze cunostintele studentilor; ilustratii, diagrame, studii de caz, harti destinate sa stimuleze imaginatia cititorilor; trimiteri la websituri specializate, cu rolul de a dezvolta interesul lectorilor pentru subiecte specifice, precizari de detaliu si gandire critica in general. 

A V-a editie a acestui text clasic este un instrument ideal pentru studenti, ca si pentru toti cei interesati de studiul sociologiei.

Data apariției: octombrie 2010
Editura: Allfa
Titlu original: Sociology
Pagini: 1040
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
ştiinţe sociale, sociologie, globalizare, terorism, inegalitate socială

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus