TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Parcursul istoric al lui Iisus

Georghios Patronos
Lucrarea profesorului Gheorghios Patronos este o contribuție importantă la recuperarea dimensiunii istorice a credinței creștine. O astfel de...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-8112-15-2
Dimensiuni: 16,5x23,5 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Parcursul istoric al lui Iisus

MAI MULTE DESPRE CARTE

Lucrarea profesorului Gheorghios Patronos este o contribuție importantă la recuperarea dimensiunii istorice a credinței creștine. O astfel de lucrare este cu atât mai binevenită în Răsăritul ortodox, cu cât aici se întamplă frecvent ca istoria să fie mai puțin luată în seamă. Autorul reconstituie parcursul istoric al Mântuitorului Hristos, valorificand informațiile conferite de cele patru Evanghelii, oferindu-ne o cronologie cât mai coerentă și mai exactă a evenimentelor vieții și activității Sale pământești.

Nu este în intenția autorului să ofere o viață a lui Iisus, așa cum s-au mai scris, ci să propună istoria lui Iisus ca bază a discursului teologic, păstrând perspectiva pe care ne-o propun Sfinții Evangheliști. Lucrarea este foarte utilă studenților, preoților dar și publicului larg interesat să dobândească o bună cunoaștere a trecerii prin istorie a Fiului lui Dumnezeu întrupat. Într-o epocă în care revin în actualitate pelerinajele la Locurile Sfinte, aceasta istorie a lui Iisus este foarte utilă și pelerinilor.

Autor: Georghios Patronos
Traducător: Sabin Preda
Data apariției: 2011
Editura: Bizantină
Pagini: 416
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
religie, creștinism, ortodoxie

Opinia cititorilor