TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Creierul fericit LI-RIH-CREIEF-19-N-001
Creierul fericit
Vezi
galerie

Creierul fericit

de Dr. Rick Hanson

Titlu apărut în colecția Introspectiv la Litera

Id: #264016

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Cum să fim calmi, relaxați și să avem încredere în noi cu ajutorul neuropsihologiei
 

Descriere produs

Creierul nostru învață în permanență, așa că este proiectat să fie schimbat de experiențele pe care le trăim. El are însă tendința naturală de a se agăța de tot ce e negativ și e foarte reticent când vine vorba de memorarea informațiilor pozitive. Lucrul acesta ne-a fost necesar de-a lungul evoluției, dar în lumea modernă ne împiedică să ne bucurăm cu adevărat de viață.

 

Rick Hanson, renumit psiholog și specialist în neuroștiințe, ale cărui cărți au fost traduse în 31 de limbi, ne dezvăluie puterea experiențelor pozitive de a ne schimba funcționarea creierului, mentalitatea – și, prin urmare, viața – în bine.

 

Pornind de la cele mai noi descoperiri din domeniul neuroștiințific, prezentate într-un limbaj accesibil, cu ajutorul unor exerciții simplu de efectuat, cartea ne ajută să aplicăm corect cunoștințele legate de funcționarea creierului pentru a învăța să ne transformăm, să fim fericiți, optimiști și încrezători în propriile forțe.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Dr. Rick Hanson

Traducător: Irina Nicolaescu

Data apariției: iulie 2019

Titlu original: Buddha's Brain: The Practical Neuroscience of Happiness, Love, and Wisdom

ISBN: 978-606-33-9929-9

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 352

Limbă: Română

Dimensiuni: 13,7x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Litera

Teme: fericire, încredere

 

Opinii editoriale

Cultivarea fericirii este una dintre cele mai importante abilități pe care ni le putem dezvolta de-a lungul vieții. Această carte ne pune la dispoziție pași simpli și accesibili pentru a atinge pacea și bucuria."

Thich Nhat Hanh

Unul dintre cei mai mari specialiști in antrenarea minții ne arată cum să cultivăm părțile bune și utile din interiorul nostru. Un dar inspirat și înțelept, alături de exerciții optimiste, care îi vor ajuta realmente pe cititori. O carte despre speranță și bucurie!

Dr. Paul Gilbert