TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Câștigă aurul! Cum îți poți mări influența ca lider

John C. Maxwell
Colecții/Serii: C&A Motivațional
John C. Maxwell, expertul în leadership recunoscut la nivel internațional, orator și autor care a vândut peste 13 milioane de cărți,...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-16-2057-2
Dimensiuni: 13,5x20,5 cm
Tip copertă: Paperback

Câștigă aurul! Cum îți poți mări influența ca lider

MAI MULTE DESPRE CARTE

John C. Maxwell, expertul în leadership recunoscut la nivel internațional, orator și autor care a vândut peste 13 milioane de cărți, a așteptat patruzeci de ani pentru a scrie Leadership de aur, bestsellerul creat pentru a-i îndruma pe lideri. Acum își propune să te ajute să ajungi la următorul nivel de leadership, oferindu-ți lucrarea Câștigă aurul!, un manual cu ajutorul căruia îți poți mări influența ca lider.

Citind Câștigă aurul! vei beneficia de pe urma unei vieți dedicate leadershipului și vei descoperi o serie de pepite de înțelepciune alese cu grijă pentru dezvoltarea ta.

Vei afla că leadershipul se dezvoltă zilnic, că nu există un mod rapid pentru a deveni un lider mai bun. Înțelepciunea trebuie câștigată treptat, însă întotdeauna un mentor excelent este de ajutor, iar această carte te face să simți că poți avea o discuție cu John C. Maxwell în fiecare zi, oferindu-ți pașii pe care trebuie să îi parcurgi pentru a-ți atinge obiectivele!

Autor: John C. Maxwell
Traducător: Bogdan Mihăilescu
Data apariției: 2010
Editura: Amaltea
Titlu original: Leadership Gold
Pagini: 216
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
afaceri, dezvoltare profesională, John Maxwell, ghid practic, leadership, organizare, economie, lider
  • John C. Maxwell John C. Maxwell - Autor
    John C. Maxwell este un celebru orator şi autor de cărţi pe teme de leadership, cărţile sale fiind vândute în 18 milioane de exemplare în lumea întreagă. E fondatorul organizaţiei nonprofit EQUIP, care a contribuit la formarea a...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor