TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Pachet „Cere-mi ce vrei!” (Vol. 1-4)
Pachet „Cere-mi ce vrei!” (Vol. 1-4)
Vezi
galerie

Pachet „Cere-mi ce vrei!” (Vol. 1-4)

de Megan Maxwell

Id: #424726

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

 Seria Cere-mi ce vrei!. Set 4 Volume conține titlurile:

-Cere-mi ce vrei!
-Cere-mi ce vrei, acum și oricând!
-Cere-mi ce vrei sau lasă-mă-n pace!
-Cere-mi ce vrei și-ți voi da!

 

Seria de romane Cere-mi ce vrei! spune povestea unei iubiri cu năbădăi, între Eric Zimmerman, un om de afaceri german, și Judith, o tânără pe care o cunoaște în Spania, unde se mută pentru a prelua conducerea unei companii. Sedusă de atențiile sale și de accentul său nemțesc, Judith este de acord să devină parte a jocurilor lui erotice. Pe parcurs ce relația lor se intensifică, Eric începe să se teamă că cel mai bine păstrat secret al său va ieși la iveală și că asta va marca, poate, sfârșitul relației lor.

În Volumul I - Cere-mi ce vrei! aflăm începutul poveștii de dragoste dintre cele două personaje.

După moartea tatălui său, prestigiosul om de afaceri german Eric Zimmerman decide să călătorească în Spania pentru a supraveghea sucursalele companiei Muller. În biroul central din Madrid o întâlnește pe Judith, o tânără îndrăzneață și prietenoasă de care se îndrăgostește imediat. Cei doi se întâlnesc într-un ascensor „prins” între etaje. Așa e și relația lor. Cu suișuri și multe coborâșuri. El o învață tot în arta amorului. Ei îi place. Deprinde repede. Lucruri pe care înainte se rușina să le facă. Iubește să-l vadă fericit, chiar dacă în joc intră alți bărbați. Și alte femei.

Femeia cedează atracției pe care accentul lui german o exercită asupra ei și acceptă să facă parte din jocurile sale sexuale, pline de fantezii și erotism. Împreună cu el va învăța că avem cu toții un voyeur în interior și că oamenii sunt împărțiți în supuși și dominanți… Dar timpul trece, relația se intensifică și Eric începe să se teamă că secretul său va fi descoperit, ceva care ar putea marca începutul sau sfârșitul relației.

El e Eric Zimmerman, patron de multinațională. German „rece”. Ea e Judith Flores, secretara. Spanioloaică „focoasă”. Ambii sunt legați printr-un tatuaj de pe Muntele lui Venus: Cere-mi ce vrei!.

În Volumul al II-lea Cere-mi ce vrei, acum și oricînd! apar nori negri în relația „fierbinte” dintre Judith Flores și Eric Zimmerman. Ea păresește compania la care lucrează el și se refugiază la Jerez, unde crede că-și va găsi liniștea. Dar Eric nu renunță la femeia pe care o iubește.
Îl leagă de ea multe trăiri cu totul deosebite! Relația continuă, în ciuda tuturor celor întâmplate, iar dorința și fanteziile erotice sunt tot mai provocatoare. Însă acum Judith este cea care va impune condițiile în povestea lor de amor.

Volumul al III-lea Cere-mi ce vrei sau lasă-mă-n pace! ne poartă pe nisipurile fierbinți din Caraibe pentru o lună de miere perfectă după o nuntă de vis. Eric și Judith își împlinesc toate fanteziile erotice în clipe încărcate de senzualitate. Asta nu înseamnă că gelozia și neîncrederea nu apar din când în când.
Însă experiențele trăite împreună, chiar dacă uneori par să rănească, nu fac decât să le arate că sunt făcuți unul pentru celălalt. Și poate se va împlini și una dintre marile dorințe ale lui Eric, aceea că Judith să-i dăruiască un copil.

Volumul al IV-lea Cere-mi ce vrei și-ți voi da! este continuarea celebrei serii Cere-mi ce vrei!, de Megan Maxwell! Eric Zimmerman și Judith Flores își trăiesc în continuare viaţa fericită de familie, împreună cu cei trei copii ai lor. Departe de ochii lumii își continuă și viaţa lor amoroasă ceva mai specială, din care mai fac parte și alte persoane. Împreună iau toate deciziile, atât cele care ţin de viaţa familială, cât și de cea amoroasă.

Totul pare minunat, dar provocările își vor face în curând simţită prezenţa. Fiul lor adolescent începe să se răzvrătească, iar asta le pune la grea încercare relaţia familială. În viaţa profesională intervin noi schimbări, mai cu seamă în cea a lui Judith. Cât despre relaţia lor amoroasă ceva mai specială, aceasta va deveni și mai specială. O femeie din trecutul lui Eric va reveni, pentru noi intrigi, din care gelozia nu va lipsi.

Vor reuși cei doi soţi să își păstreze intactă minunata lor poveste de dragoste? În paralel vom afla noi și incitante lucruri despre cei doi prieteni intimi ai lui Eric și Judith. Mel și Björn vor avea parte de foarte multe schimbări în viaţa lor de cuplu încă necăsătorit.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Megan Maxwell

Data apariției: iunie 2021

ISBN: 48544103207

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 2032

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Publisol

Megan Maxwell
Megan Maxwell
Autor

Născută în Germania, Megan Maxwell este o cunoscută scriitoare de romane în limb...

vezi autor