TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Pachet „Cere-mi ce vrei!” (Vol. 1-4) + „Surprinde-mă!” (Vol. 1)
Pachet „Cere-mi ce vrei!” (Vol. 1-4) + „Surprinde-mă!” (Vol. 1)
Vezi
galerie

Pachet „Cere-mi ce vrei!” (Vol. 1-4) + „Surprinde-mă!” (Vol. 1)

de Megan Maxwell

Id: #375830

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Cere-mi ce vrei! (vol.1, 464 p.)

După moartea tatălui său, omul de afaceri german Eric Zimmerman decide să meargă în Spania pentru a supraveghea operațiunile companiei Müller. La sediul din Madrid, se întâlnește cu Judith Flores, o tânără strălucită și drăguță care îl place imediat. Judith este sedusă de atențiile sale și este de acord să devină parte a jocurilor sale sexuale, pline de fantezie și erotism. Relația se intensifică și Eric începe să se teamă că secretul lor va ieși la iveală. O revelație care va marca fie începutul fie sfârșitul relației lor. S-au cunoscut într-un ascensor prins între etaje. Așa e și relaţia lor! Cu suișuri și multe coborâșuri. El o învaţă tot în arta amorului. Ei îi place. Deprinde repede lucruri pe care înainte se rușina să le facă. Iubește să-l vadă fericit chiar dacă în joc intră alţi bărbaţi. Și alte femei. El e Eric Zimmerman, patron de multinațională. German rece. Ea e Judith Flores, secretara spanioloaică focoasă. Ambii sunt legaţi printr-un tatuaj pe pe Muntele lui Venus: „Cere-mi ce vrei"!

 

 Cere-mi ce vrei, acum și oricând! (vol.2, 432 p.)

Apar nori negri în relaţia fierbinte dintre Judith Flores și Eric Zimmerman. Ea părăsește compania la care lucrează el și se refugiază la Jerez, unde crede că-și va găsi liniștea. Dar Eric nu renunţă la femeia pe care o iubește. Îl leagă de ea multe trăiri cu totul deosebite. Relaţia continuă în ciuda tuturor celor întâmplate iar dorinţa și fanteziile erotice sunt tot mai provocatoare. Însă acum Judith este cea care va impune condiţiile în povestea lor de amor.

 

Cere-mi ce vrei sau lasă-mă-n pace! (vol.3, 416 p.)

Nisipurile fierbinţi din Caraibe, o lună de miere perfectă după o nuntă de vis. Eric și Judith își împlinesc toate fanteziile erotice în clipe încărcate de senzualitate. Asta nu înseamnă că gelozia și neîncrederea nu apar din când în când. Însă experienţele trăite împreună chiar dacă uneori par să rănească, nu fac decât să le arate că sunt făcuţi unul pentru celălalt. Și poate se va împlini și una dintre marile dorinţe ale lui Eric, aceea ca Judith să-i dăruiască un copil.

 

Cere-mi ce vrei și-ți voi da! (vol.4, 720 p.)

Eric Zimmerman și Judith Flores își trăiesc în continuare viața fericită de familie, împreună cu cei trei copii ai lor. Departe de ochii lumii își continuă și viața lor amoroasă ceva mai specială din care mai fac parte și alte persoane. Totul pare minunat, dar provocările își vor face în curând simțită prezența. Fiul lor adolescent începe să se răzvrătească, iar asta le pune la grea încercare relația familială. În viața profesională intervin noi schimbări, mai cu seamă în cea a lui Judith. Cât despre relația lor amoroasă ceva mai specială, aceasta va deveni și mai specială. O femeie din trecutul lui Eric va reveni pentru noi intrigi, din care gelozia nu va lipsi. Vor reuși cei doi soți să își păstreze intactă minunata lor poveste de dragoste? În paralel vom afla noi și incitante lucruri despre cei doi prieteni intimi ai lui Eric și Judith Mel și Björn vor avea parte de foarte multe schimbări în viața lor de cuplu încă necăsătorit.

 

Surprinde-mă! (448 p.)

Björn este un avocat atrăgător căruia viața i-a zâmbit întotdeauna. Extrem de pasional, însă alergic la angajamente sentimentale, bărbatul adoră să se bucure de compania feminină în jocurile sale sexuale. Melania este o femeie de acțiune. Fiind pilot în armata americană, este obișnuită să-și trăiasca viața la limită, însa principala ei misiune rămâne aceea de a lupta ca mamă singură pentru a-și creste copilul. Când soarta îi aduce față în față, tensiunea dintre ei devine evidentă. Și iată ca ceea ce, inițial, a fost o întâlnire ostilă se va transforma, treptat, într-o atracție de neoprit. Vor reuși acești doi titani să se înțeleagă?

extinde
 

Detalii produs

Autor: Megan Maxwell

Data apariției: iulie 2021

ISBN: 0048544103023, 978-606-95151-02

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 2480

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Publisol

Megan Maxwell
Megan Maxwell
Autor

Născută în Germania, Megan Maxwell este o cunoscută scriitoare de romane în limb...

vezi autor