TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Pachet „Surprinde-mă!” (Vol. 1-3)
Pachet „Surprinde-mă!” (Vol. 1-3)
Vezi
galerie

Pachet „Surprinde-mă!” (Vol. 1-3)

de Megan Maxwell

Id: #424727

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

 Seria Surprinde-mă!. Set 3 Volume conține titlurile:

-Surprinde-mă!
-Eu sunt Eric Zimmerman vol. I 
-Eu sunt Eric Zimmerman vol. II

 

Surprinde-mă! Björn este un avocat atrăgător căruia viața i-a zâmbit întotdeauna. Extrem de pasional, însă alergic la angajamente sentimentale, bărbatul adoră să se bucure de compania feminină în jocurile sale sexuale. Melania este o femeie de acțiune. Fiind pilot în armata americană, este obișnuită să-și
trăiască viața la limită, însă principala ei misiune rămâne aceea de a se decurca în viață ca mamă singură pentru a-și crește copilul. Când soarta îi aduce față în față, tensiunea dintre ei devine evidentă. Și iată că ceea ce, inițial, a fost o întâlnire ostilă se va transforma, treptat, într-o atracție de neoprit. Vor reuși cei doi să se înțeleagă?


Eu sunt Eric Zimmerman vol. I Eric Zimmerman este un om de afaceri german. Un bărbat distant care se bucură de sexul fără dragoste și fără angajamente. Într-una dintre călătoriile de afaceri în Spania, întâlnește o tânără pe nume Judith Flores care îl atrage mai mult decât ar fi crezut vreodată. Cu ea începe o relație plină de fantezie și erotism, în care o învață să se bucure de sex într-un mod pe care nu și-l imaginase vreodată. Îndrăznește și tu să-ți descoperi latura supusă, pe cea dominantă, dar și pe cea voyeuristă – tendințe pe care le avem cu toții, acolo, în adâncul nostru, și care se cer explorate!


Eu sunt Eric Zimmerman vol. II Eric și Judith se căsătoresc și viața lor intră pe un făgaș normal. Deși se iubesc, cei doi sunt specialiști în a se supăra și a se împăca mereu. Într-o zi, însă, la urechile lui Eric ajunge un comentariu răutăcios care îl va face să-și piardă încrederea în Judith. Vin zile dificile. Nopți
nedormite. Certuri. Probleme, o mulțime de probleme. După ce se rezolvă toate, cade bomba: va fi tată! Dacă viața lui luase deja o întorsătură drastică atunci când o cunoscuse pe Judith, odată cu nașterea copilului nimic nu va mai fi la fel.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Megan Maxwell

Data apariției: iunie 2021

ISBN: 48544103214

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 1600

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Publisol

Megan Maxwell
Megan Maxwell
Autor

Născută în Germania, Megan Maxwell este o cunoscută scriitoare de romane în limb...

vezi autor