TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Ascensiunea stelară 978-973-98394-8-8
Ascensiunea stelară

Ascensiunea stelară

de Ana-Maria Negrilă

  • Transport gratuit la comenzile de peste 120 de lei
  • Retur posibil: 365 zile
  • Data estimată de livrare: 26.10.2021
  • Ambalare gratuită a cadoului
 

Descriere produs

Un adevărat Star Trek pe hârtie, Ascensiunea stelară oferă una dintre cele mai intense experiențe de lectură celor pasionați de space-opera. Imn adus umanului, aventură cu spioni, tratat de filosofie politică – acestea sunt numai câteva chei în care poate fi citit acest roman deosebit de complex.

După succesul de piață și critică avut cu romanul Regatul sufletelor pierdute, Ana-Maria Negrilă revine cu o continuare încă și mai spectaculoasă: romanul space opera Ascensiunea stelară, al doilea volum al seriei Stelarium. Am părăsit planeta Galene și ne îndreptăm alături de cei trei agenți secret din Regatul Celest spre o planetă exotică și misterioasă: Cardeea. Bun venit într-o lume post-umană, dar cât de familiară, cu intrigile ei politice, cu conflictele ei mai mult sau mai puțin subtile și cu jocurile de culise puse la cale de personaje ale căror adevărate intenții abia le putem ghici! Sub razele de lumină roșie și fierbinte a lui Adranus își dau întâlnire personaje umane și non-umane, inteligențe artificiale, creiere vegetale și chiar… nave spațiale – și toate au un singur scop. Care este acela și cine va ieși câștigător din această cursă veți afla numai citind Ascensiunea stelară!

extinde
 

Detalii produs

Autor: Ana-Maria Negrilă

Data apariției: august 2016

ISBN: 978-973-98394-8-8

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 480

Dimensiuni: 13x20 cm

Editura: Crux Publishing

Pagini: 480

Limba: Română

Hârtie: 80g/m

 
Toate categoriile:
Ficțiune/ Literatură >> Fantasy și SF
Ficțiune/ Literatură >> Literatură contemporană
Ficțiune/ Literatură >> Literatură română
Speciale >> Marea Unire a scriitorilor români
Speciale >> LITERATURĂ SPECULATIVĂ
Speciale >> Raftul FILIT 2019 pe Cartepedia
 
Cuvinte cheie:
sf, fantasy, roman, space opera, planetă, astronaut, spionaj, trădare, asasinare, tehnologie, filosofie politică, space opera