TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Dicţionar român-italian

***
Dicţionarul român-italian – cu un corpus de peste 15 000 de cuvinte şi expresii uzuale – a fost conceput pentru un public larg...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 973-659-101-8
Dimensiuni: 11,5x16,5 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Dicţionar român-italian

MAI MULTE DESPRE CARTE

Dicţionarul român-italian – cu un corpus de peste 15 000 de cuvinte şi expresii uzuale – a fost conceput pentru un public larg şi foarte variat, de la elevi, studenţi, până la turişti, oameni de afaceri sau persoane care lucrează sau studiază în Italia.

De asemenea, reprezintă un instrument util în comunicarea cu persoane sau instituţii din Italia, în corespondenţa privată sau comercială etc. Termenii selectaţi fac parte din fondul lexical de bază al limbii române, dar consemnează şi realităţi recente, din diverse sfere de activitate. Structurat într-un mod simplu şi uşor de consultat, dicţionarul cuprinde cuvinte şi expresii din fondul de bază al limbii române. Pentru evitarea confuziilor, în alegerea traducerilor echivalente în limba italiană, s-a ţinut cont de registrul stilistic corespunzător şi de domeniul în care sunt folosiţi termenii, iar contextualizările şi expresiile au fost delimitate de sensurile de bază printr-un semn uşor de reperat (//). În structura articolului s-au indicat valoarea morfologicã a cuvântului-titlu şi regimul prepoziţional al verbului, iar în cazul substantivelor echivalente din limba italiană s-a consemnat genul acestora. Sperăm ca aceastã lucrare să ajute la o mai bunã comunicare, la îmbogăţirea vocabularului, precum şi la o cât mai mare precizie şi corectitudine în exprimare; astfel, asimilarea limbii italiene se va putea face în condiţii optime.

Data apariției: 2007
Editura: Naţional
Pagini: 550
Limba: Română, Italiană
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
limba italiană, dicţionar, expresii uzuale, instrument, vocabular, exprimare

Opinia cititorilor