TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Terapia cu îngeri. Mesaje vindecătoare pentru fiecare domeniu al vieţii dumneavoastră

Doreen Virtue
Colecții/Serii: Lumea îngerilor
Terapia cu îngeri este cea mai rapidă, cea mai eficientă și cea mai placută formă de vindecare posibilă vreodată. Puterea vindecătoare...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-87595-9-6
EAN-16: 9789738759596
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback

Terapia cu îngeri. Mesaje vindecătoare pentru fiecare domeniu al vieţii dumneavoastră

MAI MULTE DESPRE CARTE

Terapia cu îngeri este cea mai rapidă, cea mai eficientă și cea mai placută formă de vindecare posibilă vreodată. Puterea vindecătoare a îngerilor depășește orice formă de terapie concepută de om.

Doreen Virtue le cere cititorilor ei să renunţe la cercetarea suferinţelor cu speranţa că aceasta i-ar conduce spre vindecare. Cercetarea nu ar aduce decât şi mai multă suferinţă, care nu ar fi altceva decât o simplă iluzie. Le solicită să nu uite că simplitatea este inima lui Dumnezeu şi răspunsul la grijile lor, să fie conştienţi că marile schimbări apar după o mare supărare şi că mâine nu li se va întâmpla nimic ce nu a fost deja în inima lor astăzi.

Toate necazurile care li se întâmplă nu ar fi decât o oglindire a ceea ce sălăşluieşte în propria lor minte. Voinţa de a vedea adevărul este prima soluţie pentru a scăpa de sursele generatoare de groază din jur. Îi sfătuieşte să nu caute ceea ce ar putea avea sau primi, ci să caute doar ceea ce ar putea dărui. Pe măsură ce s-ar vindeca, prin iertare şi prin eliminarea resentimentelor, ar atrage în viaţa lor acele fiinţe care îi cinstesc aşa cum se cinstesc ei singuri, cu aceeaşi măsură.

În Terapia cu Îngeri, Doreen Virtue transmite mesajele de mângâiere și de călăuzire primite din Împărăția Îngerilor, care vă pot ajuta în anumite tulburări emotive, cum ar fi: depresie, plictiseală, confuzie și mânie, dar și în probleme legate de carieră, relații, familie și multe altele.

Autor: Doreen Virtue
Traducător: Mihai Popescu
Data apariției: 2008
Editura: Adevăr divin
Titlu original: Angel Therapy: Healing Messages for Every Area of Your Life
Pagini: 304
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
suferinţă, simplitate, schimbare, minte, adevăr, dar, resentimente, iertare, cinstire
  • Doreen Virtue Doreen Virtue - Autor
    Doreen Virtue este o clarvăzătoare cu calităţi deosebite, deţinătoare a diplomelor de Ph.D., M.A. şi B.A. în psihologia de consiliere. Fost director al unui program de recuperare pentru adolescenţii dependenţi de droguri şi alcool, Doreen lucrează...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus