TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Evoluție spontană (2 Volume)

Bruce H. Lipton, Steve Bhaerman
Omenirea este în pragul unei evoluții spontane. Aceasta este o poveste de dragoste – o poveste de dragoste pentru întregul...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-1701-71-4
EAN-16: 9789731701714
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback

Evoluție spontană (2 Volume)

MAI MULTE DESPRE CARTE

Omenirea este în pragul unei evoluții spontane. Aceasta este o poveste de dragoste – o poveste de dragoste pentru întregul Univers: pentru tine, pentru mine şi pentru fiecare organism viu.

În interiorul fiecărui organism viu se află dorinţa naturală de a supravieţui, cunoscută în ştiinţă sub denumirea de imperativul biologic. Contrar celor afirmate de religie şi de ştiinţa convenţională, evoluţia nu este nici întâmplătoare, nici predeterminată – ci, mai curând, un dans inteligent între organism şi mediu. Atunci când condiţiile sunt întrunite – fie prin criză, fie prin oportunitate – se întâmplă ceva neaşteptat, pentru ca biosfera să fie adusă într-un nou stadiu de echilibru, la un nivel superior de coerenţă. Timp de milenii, învăţătorii noştri spirituali ne-au îndemnat mereu în direcţia iubirii. Acum, ştiinţa confirmă această înţelepciune străveche. Absolut toţi suntem nişte celule din trupul unui uriaş super-organism aflat în evoluţie, pe care îl numim omenire. Întrucât oamenii au liber arbitru, putem alege fie să ne ridicăm la nivelul unei noi naşteri, fie, asemenea dinozaurilor, să încetăm să mai evoluăm.

Evoluţia spontană prezintă noţiunea că, odată ce vom accepta noua responsabilitate de a avea grijă, împreună, de spaţiul în care locuim, fără a mai intra în competiţie unii cu alţii, această planetă va avea parte de o vindecare miraculoasă. Atunci când masa critică de oameni va crede, cu adevărat, în acest lucru – cu toată inima şi tot cugetul lor – şi vor începe să-şi ducă viaţa conform acestui adevăr, lumea noastră va ieşi din întuneric, într-un proces ce va culmina cu o evoluţie spontană.

Autor: Bruce H. Lipton, Steve Bhaerman
Traducător: Mihaela Ivănuş
Data apariției: septembrie 2010
Editura: For You
Titlu original: Spontaneous Evolution, Our Positive Future (and a way to get there from here)
Pagini: 478
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
spiritualitate, evoluție
 • Steve Bhaerman
  Autor
  Bruce H. Lipton Bruce H. Lipton - Autor
  Bruce H. Lipton, Ph.D., este o autoritate recunoscută pe plan internaţional, pentru faptul că ajută la crearea unei legături între ştiinţă şi spirit şi este o voce de vârf în Noua Biologie. El este de profesie biolog specialist în...
  AFLĂ MAI MULTE
  Vezi toate cărţile
 • Bruce H. Lipton
  Autor
  Steve Bhaerman Steve Bhaerman - Autor
  Steve Bhaerman este scriitor, umorist şi analist politic şi cultural. De peste douăzeci de ani, a scris şi a interpretat comedie, sub pseudonimul de Swami Beyondananda. Steve este un adevărat deschizător de drumuri în educaţia alternativă şi...
  AFLĂ MAI MULTE
  Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

Deepak Chopra, autorul cărţii "Cartea secretelor"
„Implicaţiile acestei cărţi convingătoare au puterea de a transforma lumea.”
Dr. Larry Dossey, autor al lucrării "Puterea Premoniţiilor"
„Această carte profundă şi plină de înţelepciune este un antidot puternic pentru orice persoană pesimistă sau îngrijorată de viitorul nostru şi de provocările cu care va trebui să ne confruntăm ca specie.”
Michael Lerner, editor al Tikkun, preşedinte al "Reţelei interreligioase a Progresiştilor Spirituali" şi autor al cărţii "Mâna stângă a Domnului"
„Evoluţie Spontană este o sinteză extraordinară de noţiuni din ştiinţă, teoria evoluţionistă şi conştiinţa spirituală – o sinteză care oferă o explicaţie unică a situaţiei globale şi despre cum am putea acţiona pentru a reface lumea. Ea ne arată cum putem evita distrugerea acestei planete, recunoscând că atât noi, ca individualităţi, cât şi sistemele economice/politice globale, în care operăm, trebuie să evoluăm rapid pentru a supravieţui.”

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus