TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Unici şi diferiţi

Alina Şerban, Andreea Şerban
„Descoperă-ţi unicitatea şi iubeşte diferenţele" „Tu eşti mult mai mult decât ceea ce crezi că eşti" „Fii tu primul...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-707-724-0
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback

Unici şi diferiţi

MAI MULTE DESPRE CARTE

„Descoperă-ţi unicitatea şi iubeşte diferenţele" „Tu eşti mult mai mult decât ceea ce crezi că eşti" „Fii tu primul care face diferenţa pentru a te bucura de o lume diferită"

Alina şi Andreea sunt două prezenţe strălucite în România, care au dorit să împărtăşească abilităţile lor deosebite nu numai avocaţilor, dar şi profesioniştilor din alte domenii, precum şi oamenilor de afaceri. Pentru a reuşi în lumea de azi trebuie să-ţi accepţi şi să-ţi afirmi acele lucruri care te fac special. Cele două surori personifică foarte bine ideea diferenţei şi a unicităţii, mai cu seamă în modul paradoxal de a aduce o notă de spiritualitate în lumea corporatistă, notă pe care să o introducă apoi într-un amestec de o savoare cu adevărat unică. Alina şi Andreea te vor ajuta să apreciezi cum poţi fi diferit şi cum poţi avea, prin aceasta, un impact asupra lumii în care trăieşti. Owen Fitzpatrick -- Autor al cărţii Conversaţii cu Richard Bandler

Le cunosc pe Alina şi pe Andreea de câţiva ani buni. Cele două surori au toată admiraţia şi tot respectul meu pentru felul în care au lucrat neobosit la crearea unor proiecte ce depăşesc cadrele profesiei de avocat sau ale atribuţiilor convenţional conferite profesioniştilor dintr-un anumit domeniu. Acolo unde alţii se mulţumesc să vadă provocări, ele realizează lucruri importante în cel mai scurt timp posibil. De aceea, este o plăcere deosebită pentru mine să scriu prefaţa pentru prima lor carte, convins totodată că vor urma şi altele, deoarece creativitatea lor e fără limite. Dr. Roy Martina -- Medic cu peste 30 de ani de experienţă în medicina holistică, autor a peste 80 de cărţi, multe dintre acestea devenind bestselleruri, trainer şi speaker.

Alina şi Andreea Şerban sunt avocate în Bucureşti şi la Milano. Aceasta este prima lor carte.„Totul are un sens diferit când aprinzi lumina unică a conştiinţei." „Doar experienţa este diferită, sursa este unică." „Eşti diferit doar atunci când te pui în locul celuilalt diferit de tine." „Iubeşte, dăruieşte, mulţumeşte, în credinţa că toate cele necesare sunt date fiecăruia. Descoperă ce ţi s-a dat ţie." „Eşti dornic să cunoşti lumea, dar cea mai valoroasă cunoaştere pe care o vei dobândi în acest proces este cea de sine." „Fii Diferit pentru o lume Diferită."

 

Autor: Alina Şerban, Andreea Şerban
Data apariției: 2012
Editura: Trei
Pagini: 340
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
dezvoltare personală, spiritualitate, holism, new age
  • Alina Şerban - Autor
    Alina şi Andreea Şerban, avocate în Bucureşti şi la Milano, conduc propria societate de avocatură de 13 ani, dar în ultimii ani, pe lângă dezvoltarea profesională, precum master în Comunicare – Universitatea IULM Milano, Strategii de Business – Universitatea BOCCONI Milano, MBA – Universitatea IUM Monte Carlo, se ocupă foarte intens şi de propria dezvoltare personală care, din punctul lor de vedere, într-o...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor