TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Adio, probleme! AI-WWD-ADIO0P-20-N-001
Adio, probleme!
Vezi
galerie

Adio, probleme!

de Dr. Wayne W. Dyer, Saje Dyer

Id: #318161

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Adio, probleme! Cum să vorbești cu lucrurile care te sâcâie de Dr. Wayne W.Dyer și Saje Dyer cu ilustrații de Stacy Heller Budnick este o altă carte minunată pentru copii din care aceștia vor învăța o nouă lecție importantă de viață. Ei vor înțelege prin intermediul acestei noi cărți adorabile și totodată educative scrise de părintele motivației Dr. Wayne Dyer și de fiica sa Saje că anumite lucruri pot fi schimbate în viață, în timp ce cu altele, trebuie să ne obișnuim să trăim, acceptându-le. Povestea este una adevărată, fiind inspirată de o întâmplare din copilăria lui Saje.

Cartea de față, „Adio, probleme!” le reamintește copiilor că nu toate lucrurile din viața noastră se petrec întocmai cum ne-am dori. Cu toate astea, trebuie să ne acceptăm alunița de pe nas, un mic semn din naștere „uitat” de un îngeraș pe pielea noastră, faptul că părul nostru e drept, și nu creț cum ne-ar fi plăcut, sau viceversa, că avem urechile prea mari, sau că suntem prea scunzi, și alte particularități care ne deosebesc de ceilalți și ne fac pe fiecare în parte UNICI. Acceptând aceste lucruri care nu sunt tocmai pe placul nostru, vom constata că ele nu sunt chiar atât de grave pe cât le-am perceput noi inițial, ba chiar mai mult, în timp, am putea să ajungem să le îndrăgim și să le transformăm în punctele noastre forte.

Poate nu întâmplător francezii denumesc în limba lor alunițele „grain de beauté”. Astfel, cei care au obrajii „pictați” cu alunițe, nu se mai preocupă atât de mult să scape de ele pe motiv că sunt inestetice, bucurându-se în schimb că au fost binecuvântați cu niște semne de o frumusețe fermecătoare.

Copiii se pot confrunta cu multe probleme în ciuda vârstei lor fragede. Și chiar dacă nouă părinților multe dintre „problemele” micuților noștri ni se par niște fleacuri, pentru ei, micile nimicuri pot însemna adevărate catastrofe, de aceea nu trebuie să le neglijăm. Până la urmă, gândește-te, dragă părinte că, micile probleme de acum și rezolvările pe care le oferim micuților la cele mai fragede vârste reprezintă un „antrenament” pentru mai târziu, când copiii noștri vor da cu adevărat de probleme. Obișnuiește-te așadar să îți asculți copilul de la cele mai fragede vârste și îți va fi mult mai ușor să îl ajuți și mai târziu!

extinde
 

Detalii produs

Autor: Dr. Wayne W. Dyer, Saje Dyer

Ilustrator: Stacy Heller Budnick

Traducător: Anca Dobrean

Data apariției: noiembrie 2020

Titlu original: Good-bye, Bumps! Talking to What's Bugging You

ISBN: 978-606-913-663-8

Copertă: Paperback

Număr pagini: 32

Limbă: Română

Dimensiuni: 23x26 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Act și Politon

Dr. Wayne W. Dyer
Dr. Wayne W. Dyer
Autor

Dr. Wayne W. Dyer (1940 – 2015) a fost doctor în psihologia de consiliere, scrii...

vezi autor