TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Atlas didactic de istorie UN-VAP-ATLDDI-06-N-001
Atlas didactic de istorie
Vezi
galerie

Atlas didactic de istorie

de Vasile Pascu

Id: #250699

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Prezentul Atlas didactic de Istorie este destinat învățământului gimnazial și liceal și a fost elaborat conform conținutul manualelor și al programei de Istorie pe care le folosesc elevii și profesorii la clasă.

Prezentarea hărților a fost făcută – după cum este și titlul lucrării – în mod didactic, adică pe înțelesul elevilor, în așa fel încât să fie ușor de folosit și să ofere informații cât mai clare asupra evenimentului menționat. S-a folosit puțin Legendă cu explicarea semnificației semnelor grafice de pe hartă, această fiind transferată direct pe hartă cu scopul înțelegerii mai rapide a desfășurării evenimentelor precum și pentru formarea unei imagini de ansamblu corectă asupra acestora. Textul și imaginile conexe fiecărei hărți au menirea de a oferi cea mai mare parte a informației istorice, prezentată spațial de hărțile atlasului.

Lucrarea prezența este o sursă de informații istorice care completează pe cea reprezentată de manualele de Istorie și explicațiile profesorilor oferite elevilor în timpul orelor de curs.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Vasile Pascu

Data apariției: 2006

ISBN: 978-606-280-479-4

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 64

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Universitară