TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Infidelitatea și crima merg mână-n mână
Infidelitatea și crima merg mână-n mână
Vezi
galerie

Infidelitatea și crima merg mână-n mână

de Traian Tandin

Id: #421047

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Traian Tandin a fost un scriitor de romane polițiste și ofițer criminalist pensionat cu gradul de colonel. A fost recunoscut pentru capacitatea sa de a rezolva cazuri complexe. Activitatea lui publicistică cuprinde zeci de volume, peste 60, inspirate din cazurile la care a lucrat ca ofițer criminalist, dar și din cazuri care l-au impresionat și pe care le-a adus în atenția publicului. De asemenea, a mai semnat scenarii de film, articole și reportaje în revistele de specialitate.

 

În volumul Infidelitatea și crima merg mâna în mână, Traian Tandin aduce în atenția cititorilor, cu precădere, cazuri din ultimul deceniu al secolului trecut, din România. Poate, dorind să creeze o frescă a societății de după Revoluție, autorul aduce în atenția noastră diferite cazuri care, de cele mai multe ori, au un numitor comun: consumul excesiv de alcool și gelozia motivată (sau nemotivată) care poate duce la crimă în orice moment.



Traian Tandin expune cu sinceritate o parte a societății românești din anii '90, în care crimele, sinuciderile, înscenările criminale și cazurile șocante tulburau populația.

 

extinde
 

Detalii produs

Autor: Traian Tandin

Data apariției: februarie 2022

ISBN: 9786069018392

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 288

Limbă: Română

Dimensiuni: 14,5x20,5 cm - A5

Hârtie: 80g/m

Editura: Neverland

Teme: anchetă, iubire, conflict, cuplu

Traian Tandin
Traian Tandin
Autor

Traian Tandin ( „Comisarul TT”) este colonel în rezervă, fost ofițer de poliție...

vezi autor