TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Legea organizării și exercitării profesiei de avocat
Vezi
galerie

Legea organizării și exercitării profesiei de avocat

de Ştefan Naubauer

Titlu apărut în colecția Legi comentate la Universul Juridic

Id: #382733

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Ediția a II-a, revăzută și adăugită
 

Descriere produs

Această nouă ediție tratează majoritatea aspec­telor importante reglementate de Legea nr. 51/1995 pentru organizarea și exercitarea profesiei de avocat, revăzute de autor prin filtrul experienței acumulate, cu observarea actelor normative modificatoare adoptate între timp, inclusiv recenta Lege nr. 184/2021: principiile fundamentale, activitățile ce pot fi realizate de avocați, formele și moda­litățile de exercitare a profesiei, situația avocaților străini, nedem­­nitățile, incompatibilitățile, interdicțiile, primirea în pro­fesie, stagiul profe­sional, dobândirea calității de avocat definitiv, tabloul avocaților, exercitarea ilegală a avocaturii, suspendarea și înce­tarea calității de avocat.

 

În limitele articolelor analizate, ediția a II-a este mult îmbogățită, valorificând adnotările pe care autorul le-a făcut în decursul anilor pe marginea comentariilor inițiale și reunind opiniile sale de actualitate exprimate din anul 2004 până în prezent, o bună parte a lor fiind aduse acum pentru prima dată în lumina tiparului.

 

Prin abordarea interprofesională, lucrarea poate fi utilă nu doar avocaților, ci și altor practicieni ai dreptului. Totodată, explicațiile vor ajuta la studierea textelor Legii nr. 51/1995 de către cei care se pregătesc în vederea susținerii exame­nelor de primire în avocatură și absolvire a Institutului Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Ştefan Naubauer

Data apariției: octombrie 2021

ISBN: 9786063908644

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 260

Limbă: Română

Dimensiuni: 14,5x20,5 cm - A5

Hârtie: 80g/m

Editura: Universul Juridic