TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Războinicul PP-ROO-RZBOIN-19-N-001
Războinicul
Vezi
galerie

Războinicul

de Robert O'Neill

Id: #264494

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Memorialistică militară de cel mai înalt nivel, această „mărturie incredibilă” (New York Post) spune povestea celor patru sute de misiuni ale luptătorului Navy SEAL Robert O'Neill, printre care operațiunea de salvare a „Supraviețuitorului” Marcus Luttrell (Preda Publishing, 2019), a căpitanului Richard Phillips, răpit de pirații somalezi în largul Oceanului Indian și, nu în ultimul rând, a eliminării celui mai vânat terorist al lumii - Osama bin Laden.

În Războinicul, Robert O'Neill ne oferă o poveste autentică, amuzantă și emoționantă, de la copilăria sa idilică din Butte, Montana, la decizia impulsivă de a intra în trupele SEAL; de la duritatea procesului de selecție și antrenament, la încercarea și mai brutală de a ajunge în rândurile unității de elită a SEAL. După încheierea cu succes a acestei perioade, O'Neill va petrece un deceniu cu arma în mână, în mijlocul celui mai intens efort de contraterorism din istoria S.U.A. Evocarea perioadelor lungi departe de casă este sfâșietoare, ca și poveștile camarazilor săi căzuți în luptă, oameni alături de care s-a antrenat și a luptat.

O'Neill descrie misiunile din Irak și Afganistan, evocă umorul negru și frăția generate de anii lungi de luptă, aduce la viață eficiența letală a celei mai exclusiviste unități din armata S.U.A. și dezvăluie detaliile celei mai importante operațiuni de eliminare a unui terorist din istorie.
extinde
 

Detalii produs

Autor: Robert O'Neill

Traducător: Cezara Dragomir

Data apariției: septembrie 2019

ISBN: 978-606-8965-09-3

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 368

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Preda Publishing

Teme: terorism

 

Opinii editoriale

„Imposibil de lăsat din mănâ... o carte unică, surprinzătoare, un fel de contra-narațiune, o altă variantă a uneia dintre cele mai cunoscute operațiuni militare din istoria modernă a Americii. Într-un sens mai larg, această poveste este despre cum să rămâi om într-o carieră presarată cu moarte, distrugere, luptă.”

Doug Stanton, #1 New York Times bestselling author

„Un portret realist, autentic și memorabil al celui mai faimos commando al Americii.”

Joby Warrick, câștigător al Premiului Pulitzer 2016