TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Civilizații străvechi pierdute
Civilizații străvechi pierdute
Vezi
galerie

Civilizații străvechi pierdute

de Protosinghel Teodosie Paraschiv

Id: #424523

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Un punct de vedere ortodox
 

Descriere produs

Cât de vechi sunt aceste civilizații? De unde vin? Cât de avansate au fost din punct de vedere tehnologic și spiritual? De ce au dispărut? De ce toate însemnările privind existența acestor civilizații nu mai există? De ce regii din vechime pretindeau că sunt semizei, urmași ai zeilor? Cine sunt zeii? De unde au venit? Și dacă au existat, acum unde sunt? Care este adevărata istorie?

 

De ce am scris această carte? Pentru că mi se pare că trăim în lumi paralele. Refuzăm să privim lumea ca un întreg. Continuăm să trăim într-o stare hipnotică indusă prin mass-media și sistemul educațional instituționalizat. A sosit vremea ca să ne trezim la realitate! Această carte este un îndemn la rugăciune, o încercare de a conștientiza importanța rugăciunii, acum când lumea a ajuns să fie condusă de demonii cu chip de om.

 

Pe parcursul acestei cărți veți afla că au existat civilizații străvechi, vechi de zeci de mii de ani sau chiar mai mult, astăzi pierdute și șterse din istorie. Aceste civilizații au deținut tehnologii extrem de avansate decât cele de astăzi, dar sub altă formă, poate una mai spirituală.” - Protosinghel Teodosie Paraschiv

extinde
 

Detalii produs

Autor: Protosinghel Teodosie Paraschiv

Data apariției: iunie 2022

ISBN: 9786069667019

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 392

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Meridiane Publishing

Teme: creștinism, curiozitate, mitologie