TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Cum să ne dezvoltăm inteligenţa
Cum să ne dezvoltăm inteligenţa
Vezi
galerie

Cum să ne dezvoltăm inteligenţa

de Patrick M. Georges

Titlu apărut în colecția Remedii practice. Orizonturi la Orizonturi

Id: #428397

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
secretele creierului pentru a atinge eficacitatea
 

Descriere produs

Visezi să fii mai eficient fără a renunța la sănătatea ta? Răspunsurile sunt în tine! Neurochirurg de profesie, Dr. Patrick M. Georges își pune expertiza în slujba vieții tale de zi cu zi. Bazat pe cele mai recente descoperiri din știința cognitivă, descifrează mecanismele inteligenței pentru a vă ajuta să vă înțelegeți mai bine și să vă optimizați potențialul.


În acest ghid, prin întrebări foarte concrete, vă propune o metodologie și instrumente care să vă sprijine în implementarea unei strategii adaptate nevoilor dumneavoastră, atât profesional, cât și personal.

Prezentare mai pe larg

Cercetările cu privire la aplicarea inteligenţei umane în procesul de muncă au fost deja recompensate cu patru premii Nobel pentru economie. Aceste cunoştinţe sunt acum la îndemâna tuturor, datorită lucrărilor publicate de cercetătorii respectivi şi destinate marelui public, aflate la baza acestui ghid.

 

Progresele înregistrate de ştiinţele gestiunii şi de tehnicile de organizare a muncii au permis dezvoltarea de noi modele ale inteligenţei umane. De aceea, dezvoltarea inteligenţei a devenit o veritabilă oportunitate pentru fiecare dintre noi, proces pe care îl putem pune în practică având drept ajutor ghidarea oferită în paginile cărții.

 

Pentru a ne dezvolta inteligenţa, vom putea merge pe un drum trasat cu grijă, capitol cu capitol. Cartea de faţă include nouă capitole, constutuind un veritabil ghid de inteligenţă, progresiv, de la vederea de ansamblu la detalii, complet cu privire la fiecare regiune intelectuală, răspunzând unor nevoi diverse, de la viaţa cotidiană la muncă.

 

Acest ghid se limitează la un aspect particular al inteligenţei, cel practic, operaţional. Inteligenţa este definită aici drept capacitate de atingere a obiectivelor prin adaptarea la situaţii, dând dovadă de eficacitate, utilitarism și profesionalism.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Patrick M. Georges

Data apariției: februarie 2023

ISBN: 9789737365217

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 256

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Orizonturi