TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Marile operaţiuni ale serviciilor secrete (Vol. 1) 978-973-736-543-9
Marile operaţiuni ale serviciilor secrete (Vol. 1)
Vezi
galerie

Marile operaţiuni ale serviciilor secrete (Vol. 1)

de Rémi Kauffer

Titlu apărut în colecția Din culisele spionajului la Orizonturi

Id: #431027

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Ce face ca o operațiune a Serviciului Secret să devină „o problemă mare”? Impactul său asupra echilibrului de putere între state și în interiorul statelor.

 

Aceste operațiuni la scară largă necesită în mod natural o poveste plină de culoare, cu personaje care se potrivesc. De la tinerețea serviciilor sovietice, promotori ai dezinformației și deja maeștri ai spionajului industrial sub Stalin, până la ultimele incendii ale Războiului Rece, autorul aduce la viață toate episoadele-cheie ale spionajului din secolul XX, provocările lor, decorurile lor , actorii lor, epoca lor.

 

Nimic nu este pus deoparte: farsele englezeşti care acoperă cu succes debarcările aliate din Normandia; bătălia secretă de patru decenii de la Berlin, epicentrul Războiului Rece; criza rachetelor cubaneze din 1962; infiltrații sovietice în Franța; frontul afgan; cazul Farewell; contraatacuri occidentale; „Alunițe” rusești din CIA sau FBI. O carte care captivează la fel de mult prin portrete, povești, revelații, cât și prin perspectivă. Mai mult decât o carte de aventuri: o poveste adevărată, care se citește ca un roman polițist, pe tot parcursul celor două volume.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Rémi Kauffer

Data apariției: iulie 2023

ISBN: 978-973-736-543-9

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 304

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Orizonturi