TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Memento Mori / Lorzi și complici
Memento Mori / Lorzi și complici
Vezi
galerie

Memento Mori / Lorzi și complici

de Muriel Spark

Id: #426492

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

MEMENTO MORI este una dintre cele mai importante cărți ale deceniului 1950. În această perioadă, liniştea unui grup de prieteni, aflați la vârsta senectuții, este afectată de un apel tele fonic anonim care îl avertizează pe fiecare cu expresia simbolică a salutului în limba latină, ce se traduce prin îndemnul de a nu uita că într-o zi va muri. Sub imperiul tulburării produse de aceste telefoane, aparent supranaturale, multe din secre tele prăfuite ale vieților lor, precum şantajul și adulterul, ies la iveală.


Pe cât de temător şi emoţionant, pe atât de savuros şi plin de umor, romanul se referă apa rent la moarte dar, de fapt, amplifică valoarea vieții.


Romanul LORZI ȘI COMPLICI are la bază o întâmplare reală ce se desfășoară la un nivel înalt al societății, ai cărui membri se bucură de un statut aparte, la care oamenii obișnuiți nu au acces. Într-o noapte, contele Lucky Lucan comite o crimă din eroare şi timp de 25 de ani este ajutat de prietenii lui aristocrați să se sustragă rigorilor justiţiei.


Un thriller ce conţine toate ingredientele pentru captarea interesului cititorului: crimă, intrigi, momente de dragoste, şantaj, mister.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Muriel Spark

Traducător: Fraga Cusin, Dana Crivăț

Data apariției: octombrie 2022

ISBN: 9789737365125

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 350

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Orizonturi

Teme: moarte, pericol, secret, umor