TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Omagiu lui Rabindranath Tagore
Omagiu lui Rabindranath Tagore
Vezi
galerie

Omagiu lui Rabindranath Tagore

de Mihaela Gligor

Titlu apărut în colecția Colecţia Biblioteca Indiană la Casa Cărţii de Ştiinţă

Id: #421948

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

  Centrul Clujean pentru Studii Indiene de la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca se află în fruntea instituțiilor care promovează cultura indiană în România. Centrul, condus de dr. Mihaela Gligor, a avut numeroase inițiative și a publicat mai multe volume dedicate Indiei, ceea ce a înlesnit accesul iubitorilor de India din România la cunoștințele despre țara pe care o admiră.

Volumul Omagiu lui Rabindranath Tagore este o altă realizare de succes a Centrului. Rabindranath Tagore și lucrările sale au fost mereu admirate în România. După vizita istorică a lui Tagore în România, în 1926, interesul pentru el și scrierile sale a crescut. Un număr de scriitori eminenți, atât din India, cât și din România, i-au tradus lucrările în limba română pentru a ajunge la un public cât mai numeros. Mă bucur să văd că eforturile în acest sens continuă și astăzi.

Le mulțumesc tuturor colaboratorilor la acest volum. Admir munca neobosită a Mihaelei Gligor, fără a cărei inițiativă și pasiune, acest Omagiu lui Rabindranath Tagore nu ar fi fost posibil.

Rahul Shrivastava,

Ambasador al Indiei la București

21 mai 2021

extinde
 

Detalii produs

Autor: Mihaela Gligor

Ediţie îngrijită de: Mihaela Gligor

Data apariției: martie 2022

ISBN: 9786061718146

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 134

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Casa Cărţii de Ştiinţă

Teme: Cultură