TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Nostradamus
Nostradamus
Vezi
galerie

Nostradamus

de Mario Reading

Id: #428663

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Profeții complete pentru secolul XXI
 

Descriere produs

Controversat medic și farmacist francez, Michel de Nostredame s-a bucurat de celebritate și recunoaștere încă din timpul vieții. De la moartea sa, în iulie 1566, eveniment pe care l-a prevăzut întocmai, profețiile sale au văzut necontenit lumina tiparului.

 

Atentatul de la 11 septembrie, Războiul din Irak, tsunamiurile devastatoare din 2004/2005, inundațiile din New Orleans sau succesiunea la tronul britanic din 2022 sunt doar câteva dintre evenimentele prezise de acesta.

 

Mario Reading ne oferă acum ocazia să aruncăm o privire asupra secolului XXI, chiar înainte ca mecanismul istoriei să se pună în mișcare. Ce ne rezervă oare viitorul? O alianță între două mari puteri pentru a pune capăt războaielor distrugătoare? Un nou crah? Un război global? Prăbușirea monarhiei britanice?

 

Interpretarea previziunilor lui Nostradamus seamănă mult cu munca unui detectiv. Urmărirea întrepătrunderii de sensuri pentru atingerea unui final, concluzia (...) implică o muncă de deducţie extrem de satisfăcătoare. – Mario Reading


Michel de Nostredame (decembrie 1503–iulie 1566) a fost medic, cabalist și farmacist francez. A cunoscut celebritatea odată cu lucrarea Les Propheties, a cărei apariție, în 1555, a dus la crearea unui cult în jurul medicului francez. A fost protejat de acuzații de blasfemie în perioada Inchiziției de Caterina de Medici, care l-a chemat la Paris, unde a petrecut un timp alcătuind horoscoape personale și alinând durerile curtenilor. A încetat din viață la 63 de ani, răpus de gută, artrită și probleme cardiace, așa cum el însuși a prezis.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Mario Reading

Traducător: Raluca Pușdercă

Data apariției: martie 2023

Titlu original: Nostradamus: The Complete Prophecies for the Future

ISBN: 978-606-33-9851-3

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 352

Limbă: Română

Dimensiuni: 14x21 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Litera

Teme: curiozitate

Mario Reading
Mario Reading
Autor

Mario Reading s-a născut în Dorset şi a copilărit în Anglia, Germania şi în sudu...

vezi autor