TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Dansatoarele
Vezi
galerie

Dansatoarele

de Margaret Atwood

Titlu apărut în colecția Corint Fiction la Corint

Id: #424320

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Un splendid volum de proze scurte, în care oameni obișnuiți – fermieri, observatori de păsări, adolescenți îndrăgostiți, vecini în vârstă, femei însărcinate – sunt oricum, dar numai obișnuiți nu. Un poet afectat de o sângerare nazală teribilă; o studentă stângace urmărită de un tip ciudat; o jurnalistă de călătorii blazată, rămasă pe o barcă de salvare în mijlocul oceanului, confruntându-se în cele din urmă cu o situație pe care nu o mai poate minimaliza – toate aceste personaje ne emoționează profund, stârnind râsete, teroare și compasiune. Punctate cu flash-uri sclipitoare de fantastic, umor și, uneori, violență, textele din Dansatoarele aduc un omagiu varietății și complexității absolute a relațiilor umane.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Margaret Atwood

Traducător: Ioana Văcărescu

Data apariției: iunie 2022

ISBN: 9786060880868

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 304

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Corint

Teme: umor

 

Opinii editoriale

Atwood redă întâmplările vizuale, sonore și tactile atât de clar și surprinzător, încât cuvintele par să sară din pagină.

The Washington Post

În majoritatea prozelor sale scurte, Margaret Atwood acordă o atenție deplină multiplelor fațete ale oricărei situații. Cu o întorsătură pricepută a frazei, cu aplecarea delicată a poetei asupra cuvântului potrivit, ea reușește să exprime complexitățile și contradicțiile vieții obișnuite.

The New York Times Book Review

Vrăjitorie pură, o contopire de experiențe obișnuite care devin strălucitoare prin simboluri, imagini și aluzii.

Los Angeles Times

Volumul Dansatoarele pune în lumină acele aspecte ale condiției umane pe care puțini scriitori le-au evocat cu atâta inteligență și înțelegere.

Boston Globe

Stilul ei narativ are precizia unei tăieturi de bisturiu; intrigile par să se învârtă în jurul unei fraze și este clar că Atwood scrie cu urechea atentă la felul cum vor îi suna cuvintele când vor fi citite.

The New York Times Book Review
Margaret Atwood
Margaret Atwood
Autor

Margaret Atwood este cea mai cunoscută scriitoare canadiană, autoare a peste 35...

vezi autor