TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Planul nu-cumpăra-nimic-primește-totul. Descoperă bucuria de a cheltui mai puțin, de a dărui mai mult și de a trăi generos
Vezi
galerie

Planul nu-cumpăra-nimic-primește-totul. Descoperă bucuria de a cheltui mai puțin, de a dărui mai mult și de a trăi generos

de Liesl Clark, Rebecca Rockefeller

Id: #388249

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

„Ce înseamnă să-nu-cumperi-nimic? Pe înțelesul tuturor, este o filosofie potrivit căreia soluția pentru o viata fericită, îmbelșugată și plină de sens pe o planetă sănătoasă este ca fiecare să căutăm și să urmăm, înainte de a cumpăra, orice posibilă alternativă pentru a obține ceea ce avem nevoie sau dorim.”

extinde
 

Detalii produs

Autor: Liesl Clark, Rebecca Rockefeller

Traducător: Mihaela Veronica Busuioc

Data apariției: noiembrie 2021

ISBN: 9786063806339

Copertă: Paperback

Număr pagini: 312

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Niculescu

Teme: succes

 

Opinii editoriale

Mișcarea Nu-Cumpăra-Nimic înseamnă: renunță la lucrurile tale și câștigă noi prieteni.

The Washington Post

Datorită acestui proiect am întâlnit o mulțime de oameni minunați, care s-au dovedit a fi cel mai frumos cadou pe care l-am primit vreodată: prieteni de suflet.

ALI

Dragostea și compasiunea pe care le-am primit de la vecinii mei care fac parte din grupul Nu-Cumpăra-Nimic îmi sunt neprețuite. Daruri oferite de bunăvoie. Daruri oferite cu dra¬goste și în mod intenționat. Daruri care sper să mă inspire să dăruiesc mai departe.

JILL

O economie bazată pe daruri înseamnă mai mult decât Reci¬clare și Reutilizare. Este mai mult decât un mod de gândire sau un obicei. Proiectul Nu-Cumpăra-Nimic nu este doar întruchi¬parea unei economii bazate pe daruri, ci și clarifică anumite lucruri pe care lumea adeseori le ignoră.

SHANNON