TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Iartă-mă când plâng prea mult
Iartă-mă când plâng prea mult
Vezi
galerie

Iartă-mă când plâng prea mult

de Joya Goffney

Titlu apărut în colecția Fiction Connection, Fiction Connection Young la Trei

Id: #422238

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Quinn face liste cu orice – de la zilele în care plânge prea mult, la „lucruri pe care nu le-aș recunoaște niciodată cu glas tare“ și la toți băieții pe care i-ar plăcea să-i sărute. Listele acestea o ajută să rămână cu picioarele pe pământ. Fiindcă își notează pe hârtie fricile, nu trebuie să le înfrunte în viața reală. Asta până când descoperă că i-a dispărut jurnalul…

 

Prin intermediul unui cont anonim, cineva postează pe Instagram una dintre listele ei și o amenință că, dacă nu-și înfruntă șapte dintre fricile sale cele mai mari, întreg jurnalul va deveni public. Quinn nu mai știe în cine să aibă încredere. Cuprinsă de disperare, face echipă cu Carter Bennett – ultima persoană la care s-a aflat jurnalul ei – într-o cursă contracronometru pentru a da de urma celui sau celei care o șantajează.

Împreună, încep să experimenteze toate lucrurile cărora fata s-a temut vreodată să le facă față, prilej pentru Quinn de a avea curajul să fie sinceră, de a trăi clipa și de a se îndrăgosti.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Joya Goffney

Traducător: Oana Duşmănescu

Data apariției: aprilie 2022

ISBN: 9786064011831

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 368

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Trei

 

Opinii editoriale

Iartă-mă când plâng prea mult e o poveste antrenantă și plină de viață, condusă de o voce narativă nespus de puternică. Bogată în dialoguri memorabile despre rasă, prietenie, onestitate și despre cât este de important să fii autentic, e lectura perfectă pentru cititorii de toate vârstele.

The Today Show

În esență, e o poveste despre a avea curajul să fii sincer și să-ți asumi riscuri, precum și despre libertatea pe care o dobândești când întâmpini viața cu brațele deschise. Este un amestec perfect de umor și romance – și o sursă de inspirație pentru a nu lăsa fricile să ne domine viața.

Kirkus Reviews