TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Datorie și onoare
Datorie și onoare
Vezi
galerie

Datorie și onoare

de Iris Johansen

Titlu apărut în colecția Bestseller. Orizonturi la Orizonturi

Id: #424248

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Celebra scriitoare IRIS JOHANSEN ştie foarte bine ce aşteaptă cititorii săi fideli şi le oferă satisfacţie deplină. Acelaşi lucru se întâmplă şi cu romanul de faţă a cărui acţiune se desfăşoară în jungla columbiană , într-o lume stranie în care parcă timpul s-a oprit şi totul este posibil.
Eve Duncan, eroina cărţii, este expertul antropolog care, printr-o muncă extrem de laborioasă reuşeşte să reconstruiască chipul oamenilor după craniile lor.
Abilitatea ei de a identifica persoane aflate în faze avansate de descompunere i-a conferit o notorietate mondială. Acesta este motivul pentru care va fi contactată de un personaj ciudat, Montalvo, ce conduce o tabără militară din Columbia.
Convinsă că va fi ajutată să elucideze împrejurările unui episod dureros din viaţa ei, Eve se va lansa într-o aventură nebunească ce ar putea-o costa viaţa.
Pe parcursul unor întâmplări care vor face ca nivelul de adrenalină al cititorului să atingă cote maxime, între cei doi se leagă o relaţie specială. Va găsi Eve destulă putere pentru a rezista farmecului straniu al lui Montalvo?

extinde
 

Detalii produs

Autor: Iris Johansen

Data apariției: iulie 2021

ISBN: 978-973-736-135-6

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 228

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Orizonturi

Teme: pericol