TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Mâncăruri de Sărbători 978-606-8112-22-0
Mâncăruri de Sărbători
Vezi
galerie

Mâncăruri de Sărbători

de Garoafa Coman

Id: #227406

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

M-am gândit că aș putea să ofer tinerelor gospodine, celor pe care le cunosc și celor pe care nu le cunosc, un modest îndrumar culinar pentru începutul căsniciei lor, cu îndemnul de a se strădui să-și bucure și pe această cale soții și copiii.

 

Pentru că am gustat din plin bucuria împreună-petrecerii de sărbători cu copiii, cu frații și nepoții, cu prietenii, dăruiesc umilul meu efort tuturor mamelor care - nu mă îndoiesc nicio clipă - cunosc gustul bucuriei produse de încântarea celor dragi cu prilejul marilor sărbători.

 

M-am oprit la cele mai mari douăsprezece sărbători de peste an - în fruntea cărora se află Crăciunul și Paștele - pe care le numim și praznice împărătești, întrucât sunt dedicate evenimentelor importante din viață Domnului Hristos și a Maicii Domnului. Acestea sunt, toate, adânc așezate în conștiința noastră.

 

Meniurile propuse nu sunt, cu mici excepții, nici pretențioase și nici rare. Așa cum se poate constată din fotografii, pe toate le-am realizat pentru familia mea, chiar în zilele sărbătorilor respective. Nu sunt foarte elaborate, ci au fost alcătuite în funcție de produsele disponibile sau la îndemână de procurat, la momentul respectiv.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Garoafa Coman

Data apariției: 2012

ISBN: 978-606-8112-22-0

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 232

Limbă: Română

Dimensiuni: 22,5x28,5 cm

Hârtie: 120g/m

Editura: Bizantină

Teme: curiozitate