TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Milionarul model – Strania poveste a lui Benjamin Button (Ed. bilingvă)
Milionarul model – Strania poveste a lui Benjamin Button (Ed. bilingvă)
Vezi
galerie

Milionarul model – Strania poveste a lui Benjamin Button (Ed. bilingvă)

de Oscar Wilde, Francis Scott Fitzgerald

Id: #430958

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Dacă nu ai o avere considerabilă, nici n-ai de ce să te porți frumos cu cei din jurul tău. Frumoasele povești de iubire sunt numai pentru cei bogați, nu pentru cei care trăiesc de pe o zi pe alta. Cei săraci trebuie să fie practici și prozaici.
Pe vreme când copiii veneau pe lume în casa părintească, în prezența unei moașe, tinerii însurăței Button hotărăsc ca primul lor copil să se nască într-un spital.

 

Este mai bine să ai un venit stabil, decât un comportament fascinant. Acestea sunt marile adevăruri ale lumii în care trăim, pe care Hughie Erskine nu le-a înțeles niciodată. Bietul de el, ca intelectual, nu era așa de strălucit. N-a spus nimic genial sau răutăcios în toată viața sa. În schimb, era foarte plăcut privirii, cu părul lui șaten creț, profilul foarte bine conturat și ochii cenușii. Tatăl său îi lăsase prin testament o sabie, pe care Hughie o agatase deasupra oglinzii, trăind din cele două sute pe care o mătușă bătrână i le dădea anual. A incercat de toate. A intrat la Bursa timp de șase luni; dar ce să facă un fluture delicat ca el între taurii și urșii de-acolo? Un timp a fost negustor de ceai, dar s-a săturat repede, intrând în afacerile cu vin de Xerex.

***

Familia Button ocupa o poziție de invidiat, atât social cât și material, făcând parte din nobilimea orașului. Cei doi soți se aflau la prima lor experiență în privința fermecătorului obicei de a avea copii, amândoi fiind extrem de emoționați. Sperau să fie băiat, ca să-l poată da la colegiul și astfel să urmeze calea tatălui său. Dar universul lor este dat peste cap când nou-născutul arată ca un moșulică la 80 de ani care, în loc să îmbătrânească în continuare, întinerește.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Oscar Wilde, Francis Scott Fitzgerald

Data apariției: iunie 2015

ISBN: 9789736592331

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 133

Limbă: Engleză, Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Naţional

Oscar Wilde
Oscar Wilde
Autor

Oscar Wilde (1854-1900) s-a născut la Dublin, însă după încheierea studiilor la...

vezi autor
Francis Scott Fitzgerald
Francis Scott Fitzgerald
Autor

Francis Scott Key Fitzgerald (1896-1940) s-a născut la St. Paul, Minnesota. A...

vezi autor