TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Sau-sau (Vol. 2) 978-606-44-1622-3
Vezi
galerie

Sau-sau (Vol. 2)

de Elif Batuman

Titlu apărut în colecția Byblos la Curtea Veche

Id: #435560

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

O continuare a poveștii din Idioata, un roman al devenirii și al adaptării, scris cu umor, autoironie și inteligență, cu trimiteri la autori importanți; o analiză a vieții într-un mediu multicultural.

 

Studentă în anul doi la Harvard, Selin încearcă să își descifreze relația neconsumată cu Ivan. Mirările și nebuniile tipice vieții studențești nu-i aduc cele mai mari satisfacții, iar dinamica dintre femei și bărbați adesea o exasperează.

 

Dornică să-și depășească dezamăgirea amoroasă și să înțeleagă condiția umană, Selin apelează la un ghid existențial mai puțin convențional: operele unor autori precum Proust, Pușkin sau Breton. Cel mai seducător model de existență se dovedește însă a fi cel propus de Kierkegaard, care opune hedonismul comportamentului responsabil, așteptat de societate. Primele experiențe sexuale și o călătorie în țara de origine o determină pe Selin să iasă din propria carapace. Cu o voce onestă, eroina ne poartă într-un carusel palpitant al propriei deveniri, presărat cu perspective hilare și înduioșătoare asupra vieții.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Elif Batuman

Traducător: Andreea Florescu

Data apariției: aprilie 2024

Titlu original: Either/Or

ISBN: 978-606-44-1622-3

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 400

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Curtea Veche

Teme: feminism, toleranță, umor, Cultură