TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Terapia cu cristale. Cum să te vindeci și să îți îmbogățești viața folosind energia cristalelor
Terapia cu cristale. Cum să te vindeci și să îți îmbogățești viața folosind energia cristalelor
Vezi
galerie

Terapia cu cristale. Cum să te vindeci și să îți îmbogățești viața folosind energia cristalelor

de Doreen Virtue, Judith Lukomski

Id: #418625

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Această carte este un ghid extraordinar, atât pentru începători, cât şi pentru experți, conține 94 de cristale și informații despre puterile lor vindecătoare.

Cristalele îți pot îmbunătăți sănătatea fizică, emoțională, spirituală și financiară; pot fi un sprijin de nădejde pentru viața ta romantică, te pot ajuta pe tine și pe copiii tăi să dormiți mai bine, îți pot amplifica puterea de vindecare și te vor ajuta să te simți fericit și împăcat. Sunt instrumente puternice de vindecare, pe care le poți utiliza pentru a-ți amplifica puterea spirituală de autovindecare, putere pe care fiecare dintre noi o posedă, la modul cel mai natural cu putință. Cartea aceasta te va învăța cum să alegi pietrele (folosim pe rând cuvintele pietre și cristale), pentru a te ajuta să vindeci fiecare zonă a vieții tale.

Chiar dacă la prima vedere nu par decât niște obiecte neînsuflețite, cristalele ascund în ele foarte multă viață. Sunt pline de energie și, în același timp, funcționează asemenea unor conductori de energie. Este unul dintre motivele pentru care cristalele sunt utilizate în structura ceasurilor, a radiourilor și a aparatelor medicale moderne.

În această carte vei parcurge mesaje canalizate prin intermediul pietrelor care te vor ajuta să te familiarizezi cu vocea tărâmului cristalelor. Dacă vrei să afli ce cristal trebuie să utilizezi pentru o anume problemă din viața ta, te poți folosi de tabelele în care sunt listate specializările celor mai întâlnite pietre. De asemenea, vei învăța cum este influențată energia unui cristal de forma sa geometrică și de felul în care este tăiat acesta.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Doreen Virtue, Judith Lukomski

Data apariției: noiembrie 2021

ISBN: 9786068545059

Copertă: Paperback

Număr pagini: 208

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Livingstone

 

Loc în topurile Cartepedia

Doreen Virtue
Doreen Virtue
Autor

Doreen Virtue este o clarvăzătoare cu calităţi deosebite, deţinătoare a diplomel...

vezi autor