TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Nebuni și muritori LI-BEC-NEBUIM-19-N-001
Nebuni și muritori
Vezi
galerie

Nebuni și muritori

de Bernard Cornwell

Titlu apărut în colecția Buzz Books la Litera

Id: #307334

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

În inima Angliei elisabetane, tânărul Richard Shakespeare viseazăla o cariera strălucitoare în arenele pentru spectacole londoneze, dominate de fratele sau mai mare, William. Însă recunoștința lui Richard, actor fară un sfanț, dar iscusit lavorba, începe să pălească, la fel și loialitatea fata de familie. Astfel, când doua manuscrise neprețuite dispar, suspiciunea cade asupra lui Richard. Miza obținerii unui rol principal într-una din piese îl determina pe acesta cutreiere prin cotloanele cele mai întunecate ale orașului în căutarea manuscriselor.


Într-un tur de forță plin de suspans și savoare, Nebuni și muritori își atrage cititorul într-o sarabanda de intrigi, scandaluri șirivalități din lumea Londrei elisabetane, înfățișate cu măiestrie de Bernard Cornwell.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Bernard Cornwell

Traducător: Ioan Ciupercă

Data apariției: noiembrie 2019

Titlu original: Fools and Mortals

ISBN: 978-606-33-4615-6

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 448

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Litera

Teme: aventură, adevăr, trădare

 

Opinii editoriale

Cu darul lui recunoscut de a reînvia istoria, Bernard Cornwell îipoarta pe cititori în arenele pentru spectacole, pe străzilelăturalniceși printre palatele din Londra lui Shakespeare, într-un roman plin de profunzime și de compasiune.”

Philippa Gregory

Cornwell este un dramaturg amator entuziast. Felul în care portretizează actorii, cu rivalitățileșisuperstițiile lor, este sclipitor și deseori amuzant. Combinația de inteligenta, spirit de aventurași abilitate în construirea personajelor face aceasta carte marcheze desprinderea cu succes a autorului de tiparele obișnuite ale romanului istoric.

The Times
Bernard Cornwell
Bernard Cornwell
Autor

Bernard Cornwell s-a născut la Londra și a lucrat în televiziune până când a înt...

vezi autor