TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Regina mea PM-ANJ-REGINM-18-N-001
Regina mea
Vezi
galerie

Regina mea

de Andrea Jean-Baptiste

Id: #254374

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Prix Femina des lycéens 2017

Prix du premier roman 2017

O poveste inițiatică despre un băiat neobişnuit, poreclit Shell, o poveste în care totul este adevărat, totul e vis, totul e imaginație.

Shell a abandonat şcoala şi locuieşte cu părinții într-o benzinărie. Într-o zi, din cauza unei țigări, aproape că declanşează un incendiu. Părinții săi se gândesc să-l trimită la o şcoală specială. Atunci, ca să devină bărbat, Shell se hotărăşte să meargă la război.
Porneşte pe cărarea din spatele benzinăriei, dar, când ajunge pe platoul alpin, îl întâmpină doar mirosul de tufe uscate şi o tăcere adâncă. O siluetă uşoară ca o răsuflare apare brusc în fața lui. Această fiică a vântului, care îi cere să o numească „regina" lui, este Viviane. 
Cu ea, totul se inventează. Platoul este locul lor de joacă. Shell se lasă copleşit de senzații. Şi decide să se supună dorințelor reginei sale. Dragostei. Jocului şi nepăsării. 

extinde
 

Detalii produs

Autor: Andrea Jean-Baptiste

Traducător: Lucia Vișinescu

Data apariției: mai 2018

Titlu original: Ma Reine

ISBN: 978-606-978-163-0

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 192

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Pandora M

Teme: iubire

 

Opinii editoriale

Un stil, un ton, o muzică aparte… Încă de la primele pagini, ne dăm seama că acesta e un pariu câştigat, că Regina mea este un interludiu fermecat, una dintre acele poveşti inițiatice care îi încântă pe adulții ce şi-au păstrat sufletul de copil. 

L’Express

Un roman ca un mic moment de iluminare. Poetic, tulburător, unic. 

Télématin