TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Emoții în farfurie 978-606-40-2036-9
Emoții în farfurie
Vezi
galerie

Emoții în farfurie

de Ancuța Coman-Boldișteanu

Titlu apărut în colecția Psihologia pentru toţi la Trei

Id: #431880

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Cum să faci pace cu tine și cu farfuria ta
 

Descriere produs

Mâncarea ne însoțește toată viața. Poate tocmai de aceea ajunge să aibă atât de multe nuanțe. Uneori este un prieten bun care ne alină, care este acolo când ne e greu. Alteori, când nu ne putem gestiona impulsurile în fața frigiderului sau a cămării cu dulciuri, poate părea că pune stăpânire pe noi și ne controlează.



Mâncarea este plăcere și emoție. Și ea ne poate fi prieten sau dușman: ne aduce împreună la aceeași masă și ne ține în viață, însă, atunci când o folosim pentru a acoperi goluri, dureri sau pentru a ne satisface nevoi emoționale, avem un prim semnal că în interior ceva nu mai funcționează așa cum ne-am dori.



Această carte invită cititorul „să privească în spatele cortinei”, să cunoască și să înțeleagă motivele supraalimentării, să experimenteze și să simtă și abia apoi să inițieze schimbarea, parcurgând o serie de pași concreți și, cel mai important, să o mențină.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Ancuța Coman-Boldișteanu

Ilustrator: Andrei Gamarț

Data apariției: august 2023

ISBN: 978-606-40-2036-9

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 304

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Trei

Teme: curiozitate, emoții

 

Opinii editoriale

„Cartea Ancuței Coman-Boldișteanu te poate călăuzi în procesul tău de transformare emoțională, în a-ți regăsi siguranța de sine prin conectarea cu propriul corp. Totul pentru a te reîntoarce, așa cum spun paginile sale, acasă.”

Domnica Petrovai, psihoterapeută, CEO Mind Education, fondatoarea Școlii pentru Cuplu și autoarea cărții Iubește și fii iubit/ă. Aproape totul despre relația de cuplu.

„Îmi amintesc de primul meu interviu de angajare. După ce s-a încheiat și am simțit că a fost bine, că sunt șanse mari să fiu acceptată, m-am oprit direct la shaormeria din colțul străzii. Am vrut să mă recompensez. Am făcut asta și după celelalte două interviuri pentru același post. Am fost acceptată. M-am recompensat din nou. Nu am știut cum altfel să trăiesc bucuria la 22 de ani, așa că am mâncat emoțional. În rândurile acestei cărți vei putea descoperi cum poți să trăiești bucuria autentică fără să te afunzi în mâncare, dar și cum poți să te bucuri de mâncare fără să o încarci cu vină și fără să o consumi pe pilot automat.”

Ancuța Coman-Boldișteanu