TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Metode cantitative și matematici aplicate 978-606-26-1522-2
Vezi
galerie

Metode cantitative și matematici aplicate

de Sandra Teodorescu, Alina Chivulescu

Titlu apărut în colecția Științe economice. Pro Universitaria la Pro Universitaria

Id: #426715

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Matematica aplicată rezolvă prin intermediul metodelor cantitative specifice numeroase probleme ale societății, ale mediului economic, politic și de afaceri.

 

Universitatea Harvard descrie matematicile aplicate ca fiind un „mariaj” rațional, în care modelarea matematică este utilizată pe scară largă în economie, iar fundamentele teoriei economice se formează pe o bază matematică. În multiple ramuri ale economiei, precum audit, actuariat, asigurări, management, consultanță sau analiza financiară, specialiștii apreciază importanța și utilitatea instrumentelor matematice.

 

Se poate menționa faptul că „cel mai bun exemplu de educație este educația prin exemplu.” Astfel, aspectele teoretice au fost completate cu observații cheie privind aplicarea fiecărei metode, exemple și probleme rezolvate. În consecință, lucrarea oferă actualilor și viitorilor specialiști, posibilitatea asimilării de cunoștințe în vederea realizării de analize cantitative necesare fundamentării deciziilor optime pe termen scurt, mediu și lung.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Sandra Teodorescu, Alina Chivulescu

Data apariției: octombrie 2022

ISBN: 978-606-26-1522-2

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 124

Limbă: Română

Dimensiuni: 17x24 cm - Academic / X4

Hârtie: 80g/m

Editura: Pro Universitaria