TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Miss Marple. 12 povestiri noi
Miss Marple. 12 povestiri noi
Vezi
galerie

Miss Marple. 12 povestiri noi

de Agatha Christie

Titlu apărut în colecția Buzz Books la Litera

Id: #430587

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Jane Marple este o doamnă în vârstă din St Mary Mead care posedă un talent neobişnuit pentru a rezolva chiar şi cele mai complicate enigme. Acum, pentru prima dată în ultimii patruzeci şi cinci de ani, personajul iubit al Agathei Christie revine în paginile unei cărţi şi ne invită într-o călătorie plină de mistere.

 

În St Mary Mead, o cină de Crăciun este întreruptă de oaspeţi neaşteptaţi; scena de pe Broadway din New York este pregătită pentru o improvizaţie periculoasă; prevestiri rele înconjoară o moarte prematură la bordul unui vas de croazieră către Hong Kong; un scriitor de bestsellere aflat în vacanţă în Italia este prins într-un complot nevinovat care ia o turnură nefastă. Acestea şi alte crime comise în numele iubirii, geloziei, şantajului şi răzbunării sunt cele pe care doar încăpăţânarea lui Miss Marple le poate rezolva.

 

Aducând un omagiu moştenirii Agathei Christie, douăsprezece apreciate scriitoare au surprins inteligenţa ascuţită, vocea unică şi ingeniozitatea simpatică a acestui personaj de o modestie înşelătoare. O lectură esenţială pentru iubitorii de literatură poliţistă, Miss Marple. 12 povestiri noi este o carte menită să ne amintească de ce Jane Marple rămâne unul dintre cei mai faimoşi detectivi ai tuturor timpurilor.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Agatha Christie

Traducător: Dana-Ligia Ilin

Data apariției: iunie 2023

ISBN: 978-630-319-005-1

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 368

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Litera

Teme: feminism, secret

 

Opinii editoriale

„În spatele părului alb, al ochilor albaştri nevinovaţi şi al nelipsitelor sale tricotaje, Jane Marple ascunde o minte ascuţită ca briciul... Miss Marple nu este chiar atât de candidă pe cât pare.”

The New York Times

„Fiecare autoare surprinde perfect atât spiritul Agathei Christie, cât şi pe cel al lui Miss Marple, lăsând, în acelaşi timp, să se întrevadă doar un strop din propriul tuşeu unic...”

Washington Post
Agatha Christie
Agatha Christie
Autor

Agatha Mary Clarissa, Lady Mallowan (născută Miller; 15 septembrie 1890 –12 ianu...

vezi autor