TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Carte de colorat lavabilă cu ochelari 3D - Monumente
Carte de colorat lavabilă cu ochelari 3D - Monumente
Vezi
galerie

Carte de colorat lavabilă cu ochelari 3D - Monumente

Id: #428004

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Copilul tău își dorește o carte de desenat cu monumente? Îi place să coloreze din nou și din nou același desen? Cartea de Colorat Lavabilă cu Ochelari 3D - Monumente este alegerea ideală!
Cum începe joaca? Alege desenul favorit din cele 8 ale cărții, pregătește cariocile, folosește codul de culori marcat pe fiecare desen și pornește distracția! Când este gata coloratul pune ochelarii 3D și pornește într-o interesantă călătorie în jurul lumii.


Vrea să colorezi diferit desenul preferat? Nimic mai simplu! Umple recipientul pulverizator cu apă și stropește desenul. Șterge și o poate lua de la capăt.


Recomandări pentru micii artiști:

- Culorile calde precum roșu și portocaliu par mai aproape, ies în evidență, în timp ce culorile reci precum albastrul și verdele, trec în fundal, par mai îndepărtate

- Punctele mici colorate indicate pe fiecare planșă indică ce culoare să folosești pentru a evita pătarea desenului și împrăștierea culorilor și ideal ar fi să se înceapă colorarea din partea de sus a paginii

- Deoarece poate fi dificil să colorați în timp ce purtați ochelarii 3D, colorați o secțiune înainte de a vă pune ochelarii pentru a vedea efectul

- Culoarea poate fi percepută diferit de la o persoană la alta și nivelul experienței 3D poate fi diferit.

 

Setul conține cartea cu 8 planșe de desenat cu dimensiunea de 42 x 28 cm cu un cod al culorilor, un set de carioci pe bază de apă, recipient cu pulverizator și ochelari 3D.
Descoperă întregă colecție de cărți de colorat lavabile!

 

Avertisment: Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani! Jucăria / produsul poate conține piese mici care se pot înghiți sau inhala, existând pericolul de sufocare, sau nu este potrivit copiilor mai mici de 3 ani. Vă rugăm să îndepărtați toate ambalajele, capsele, firele și etichetele atașate înainte de a da jucăria unui copil. A se folosi sub stricta supraveghere a unui adult. Păstrați instrucțiunile și etichetele pentru referințe viitoare. Păstrați jucăria / produsul departe de foc, feriți jucăria / produsul de temperaturi ridicate și umiditate. 

extinde
 

Detalii produs

Data apariției: ianuarie 2023

EAN-13: 5947226207156

Număr pagini: 8

Limbă: Engleză

Clasificare: 5-99 ani

Brand: Yisheng

Material: textil

 
Toate categoriile:
Shop >> Cartepedia Shop >> Art and Crafts
Speciale >> Târgul Micilor Cartepedieni