TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Tablă de desenat cu lumini și ochelari 3D - Dinozauri
Tablă de desenat cu lumini și ochelari 3D - Dinozauri
Vezi
galerie

Tablă de desenat cu lumini și ochelari 3D - Dinozauri

Id: #427631

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Tablă de Desenat cu Lumini și Ochelari 3D - Dinozauri este o jucărie foarte creativă, practic fără limite, pe care cel mic poate desena orice dorește sau poate folosi șabloanele incluse pentru a contura și colora dinozauri. Înbunătățește concentrarea, abilitățile manuale, creativitatea și imaginația.


Cel mic poate desena oricând și oriunde fără să folosească foi sau acuarele, poate șterge și redesena orice desen, o distracție de care nu se va plictisi niciodată.


Suportul tablei de desenat conține LED-uri care generează lumină, astfel încât efectul de fluorescență să fie fenomenal și împreună cu ochelarii 3D fiecare desen va prinde viață și astfel va începe aventura.


Tabla are un suport astfel încât copilul să o pună pe un birou și să deseneze fără a o ține în mână.


Setul include: tabla transparentă pentru desen cu LED-uri, 4 carioci, 3 planșe cu desene și o pereche de ochelari 3D. Tabla de desen are folii de protecție care trebuie îndepărtate înainte de a începe joacă.


Tabla de desenat se poate curăța cu o lavetă umedă, moale.


Cum să începi să distracția? Este ușor, așează șablonul cu desenul dorit sub ecranul transparent și conturează desenul sau creează propriul tău desen folosind cariocile speciale, așează tabla în suport, apoi pornește iluminarea.


Pune-ți ochelarii 3D și imaginile vor prinde viață! Amintește-ți că cele mai bune rezultate sunt vizibile cu o lumină redusă ca intensitate.


Necesită 4 baterii tip AAA care nu sunt incluse.

 

Dimensiune: 30 x 28 x 4,2 cm 

extinde
 

Detalii produs

Data apariției: decembrie 2022

EAN-13: 5947226207248

Limbă: Română

Clasificare: 3-7 ani

Brand: Yisheng

Material: plastic