TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Tabletă Vorbitoare interactivă în Limba Engleză
Tabletă Vorbitoare interactivă în Limba Engleză
Vezi
galerie

Tabletă Vorbitoare interactivă în Limba Engleză

Id: #426522

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Tabletă Vorbitoare Interactivă în Limba Engleză este un instrument de învățare atractiv și amuzant.



Abilități dezvoltate: Îmbunătățește gândirea logică și ajută la învățarea Limbii Engleze prin multiplele moduri și tastele funcționale care îl vor ajuta pe cel mic să descopere alfabetul, numerele, diverse cuvinte în Limba Engleză, sunete și melodii, să pronunțe pe litere și să răspundă la întrebări. Prin folosirea ecranului tactil se dezvoltă coordonarea mână-ochi, iar culorile vii stimulează simțul vizual.


Provocarea părintelui: Vrei ca micuțul tău să învețe Limba Engleză într-un mod cât mai plăcut?


Beneficiile copilului: Este jucăria perfectă pentru a-i ajuta pe copii să își îmbunătățească vocabularul în Limba Engleză, fiind ideală pentru călătorii și timp liber.
Funcționează cu 3 baterii tip AAA care nu sunt incluse.

 

Avertisment: Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani! Jucăria / produsul poate conține piese mici care se pot înghiți sau inhala, existând pericolul de sufocare, sau nu este potrivit copiilor mai mici de 3 ani. Vă rugăm să îndepărtați toate ambalajele, capsele, firele și etichetele atașate înainte de a da jucăria unui copil. A se folosi sub stricta supraveghere a unui adult. Păstrați instrucțiunile și etichetele pentru referințe viitoare. Păstrați jucăria / produsul departe de foc, feriți jucăria / produsul de temperaturi ridicate și umiditate.

extinde
 

Detalii produs

Data apariției: octombrie 2022

EAN-13: 0048544019607

Limbă: Engleză, Română

Clasificare: 4-7 ani

Brand: Leleyu

Material: plastic