TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Carte de colorat lavabilă cu ochelari 3D - Animale sălbatice
Carte de colorat lavabilă cu ochelari 3D - Animale sălbatice
Vezi
galerie

Carte de colorat lavabilă cu ochelari 3D - Animale sălbatice

Id: #428006

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Copilul tău își dorește o carte de desenat cu animale sălbatice? Îi place să coloreze din nou și din nou același desen? Cartea de Colorat Lavabilă cu Ochelari 3D - Animale sălbatice este alegerea ideală!
Cum începe joaca? Alege desenul favorit din cele 8 ale cărții, pregătește cariocile, folosește codul de culori marcat pe fiecare desen și pornește distracția! Când este gata coloratul pune ochelarii 3D și intră în lumea animalelor sălbatice.

 

Vrea să colorezi diferit desenul preferat? Nimic mai simplu! Umple recipientul pulverizator cu apă și stropește desenul. Șterge și o poate lua de la capăt.


Recomandări pentru micii artiști:

- Culorile calde precum roșu și portocaliu par mai aproape, ies în evidență, în timp ce culorile reci precum albastrul și verdele, trec în fundal, par mai îndepărtate

- Punctele mici colorate indicate pe fiecare planșă indică ce culoare să folosești pentru a evita pătarea desenului și împrăștierea culorilor și ideal ar fi să se înceapă colorarea din partea de sus a paginii

- Deoarece poate fi dificil să colorați în timp ce purtați ochelarii 3D, colorați o secțiune înainte de a vă pune ochelarii pentru a vedea efectul

- Culoarea poate fi percepută diferit de la o persoană la alta și nivelul experienței 3D poate fi diferit.

 

Setul conține cartea cu 8 planșe de desenat cu dimensiunea de 42 x 28 cm cu un cod al culorilor, un set de carioci pe bază de apă, recipient cu pulverizator și ochelari 3D.
Descoperă întregă colecție de cărți de colorat lavabile!

 

Avertisment: Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani! Jucăria / produsul poate conține piese mici care se pot înghiți sau inhala, existând pericolul de sufocare, sau nu este potrivit copiilor mai mici de 3 ani. Vă rugăm să îndepărtați toate ambalajele, capsele, firele și etichetele atașate înainte de a da jucăria unui copil. A se folosi sub stricta supraveghere a unui adult. Păstrați instrucțiunile și etichetele pentru referințe viitoare. Păstrați jucăria / produsul departe de foc, feriți jucăria / produsul de temperaturi ridicate și umiditate. 

extinde
 

Detalii produs

Data apariției: ianuarie 2023

EAN-13: 5947226207170

Număr pagini: 8

Limbă: Engleză

Clasificare: 5-99 ani

Brand: Yisheng

Material: textil

 
Toate categoriile:
Shop >> Cartepedia Shop >> Art and Crafts
Speciale >> Târgul Micilor Cartepedieni