TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Atlasul geografic al lumii 2024 9789633539880
Atlasul geografic al lumii 2024
Vezi
galerie

Atlasul geografic al lumii 2024

Id: #425370

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Atlas geografic al lumii complex și complet, cu hărți și ilustrații de o calitate grafică deosebită. Informațiile sunt foarte detaliate și actualizate în 2024.

 

Pe lângă hărțile fizice și politice detaliate ale continentelor, arhipelagurilor, insulelor și oceanelor lumii, există și informații și hărți suplimentare, cum ar fi: harta tectonică a globului; informații despre astronomie, despre Lună și planetele sistemului solar; despre bolta cerească vizibilă din România; despre atmosfera pământului și magnetismul terestru; hărțile curentilor oceanici și climatul lumii; densitatea populației, limbile lumii și fusurile orare; despre sporul natural pe glob și rasele lumii; și multe altele.

 

Planeta noastră pare minusculă în întunericul infinit al spațiului, dar privind cu atenție și consultând atlasul nostru, ea își dezvăluie secretele, se destăinuie. Fiecare pagină ne arată o altă față a ei, detaliată, colorată și frumoasă. O încrengătură de linii, munţi, râuri, oceane și mări ce separă sau leagă continente, țări, popoare și culturi.

 

Menirea unui atlas geografic este de a ne ajuta să înțelegem civilizaţiile și evenimentele din trecut și din prezent, motivele pentru care popoarele, imperiile și țările au luat naștere și au dispărut exact în locul și timpul respectiv, precum și să deslușim istoria, tradițiile, obiceiurile și problemele economice ale diferitelor ținuturi și popoare. Îl deschidem, îi răsfoim paginile și ajungem să înțelegem sau poate doar să intuim dezideratele unor lumi îndepărtate.

 

Atlasul geografic al lumii publicația emblematică a editurii noastre este de fapt un instrument în procesul de cunoaștere a planetei noastre. Publicația conține peste 100 de hărţi, planșe infografice și date geografice, completate de hărţi tematice și indice de nume. Indexul de aproximativ 90.000 de cuvinte-titlu și denumiri geografice cu referințe în limba română ajută utilizatorii de hărţi să se orienteze mai ușor.

extinde
 

Detalii produs

Data apariției: noiembrie 2023

ISBN: 9789633539880

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 258

Limbă: Română

Dimensiuni: 24x33,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Cartographia Studium