TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Puterea Justiției și Justiția Puterii. Discursuri, interviuri, analize, pamflete TR-CTP-PJIJPD-18-N-001
Puterea Justiției și Justiția Puterii. Discursuri, interviuri, analize, pamflete
Vezi
galerie

Puterea Justiției și Justiția Puterii. Discursuri, interviuri, analize, pamflete

de Cătălin Predoiu

Id: #258277

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Detalii produs

Autor: Cătălin Predoiu

Data apariției: decembrie 2018

ISBN: 978-606-749-372-6

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 400

Limbă: Română

Dimensiuni: 16x23 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Tritonic

 

Opinii editoriale

„Îl cunosc pe Cătălin Predoiu, de mulți ani, ca pe un european convins și pasionat. Colaborarea cu el a fost întotdeauna consistentă și bazată pe încredere. În calitatea sa de ministru al Justiției, i-am apreciat în mod deosebit hotărârea cu care a abordat importante reforme ale dreptului procedural civil și penal. El a stabilit standarde pe calea unui sistem de justiție mai bun. Mi-aș dori să se întâmple asta și în prezent. Pentru că atunci România se va îmbunătăți în fiecare zi.”

Gunther Krichbaum, președinte al comisiei pentru Afaceri Europene din Bundestag-ul german

„Cătălin Predoiu este unul dintre miniștrii cu care am colaborat cel mai bine la Consiliul JAI. Mereu bine informat și activ în dezbateri, un negociator ideal și permanent conectat la temele europene. A fost o plăcere să interacționez cu el, inclusiv în teme delicate pe care le-am discutat la Roma și la București. Munca sa a contribuit vizibil la consolidarea intereselor României și la consolidarea Uniunii Europene, pentru că știa cum să reprezinte interesele românești fără să piardă din vedere orizontul european. La Bruxelles nu e întotdeauna ușor... Cătălin e pentru mine un coleg cu care a fost o plăcere să colaborez și un prieten sincer și loial.”

Angelo Alfano, ministru italian al Justitiei (2008-2011), al Afacerilor Interne (2013-2016) si al Afacerilor Externe (2016-2018)